Χρυσό μετάλλιο στη χορωδία ΟΡΦΕΑΣ

Ένα χρυσό μετάλλιο που το αφιερώσαμε στη Σαλαμίνα μας με όλη μας την αγάπη και την ελπίδα για μουσική παιδεία στο νησί μας.Για να μπει επιτέλους ένας θεμέλιος λίθος για  το πολυπόθητο Δημοτικό Ωδείο της Σαλαμίνας. 

Το πρώτο βραβείο χρυσό μετάλλιο  με τη πρώτη συμμετοχή μας στο 32 Πανελλήνιο διαγωνισμό της Χ.Ο.Ν .Η χορωδία μας δεν μετράει ούτε ενάμιση χρόνο ζωής .Ηταν η τέλεια επιτυχία του καταξιωμένου μαέστρου μας κυρίου Αναστασίου Αναστασόπουλου και της χορωδίας   μας.



Eνα μεγάλο ευχαριστώ στο μαέστρο μας και διευθυντή και ιδρυτή του ΟΡΦΕΑ
που μας οδήγησε στο 32 διαγωνισμό της Χ.Ο.Ν και στο χρυσό μετάλλιο με μόλις ενα χρόνο και κάτι από την ίδρυση της χορωδίας ΟΡΦΕΑΣ μια χορωδία που γεννήθηκε απο το κέφι και το μεράκι για προσφορά στο χορωδιακό τραγούδι του ιδίου χωρίς ΚΑΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ .Χρόνια στο χώρο και καταξιωμένος μαέστρος με πολλά όνειρα για τον πολιτισμό και ιδιαίτερα τα παιδιά.Μαέστρο εύχομαι πάντα επιτυχίες και κάθε όνειρο σας να πραγματοποιηθει .Με κορυφαίο την ίδρυση ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΩΔΕΊΟΥ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ. γιατι η Σαλαμίνα αξίζει και τα παιδιά και οι νέοι μας δεν είναι παιδιά ενός κατώτερου Θεού .

 η πρόεδρος                                                                     ο γεν . γραμματέας
Αναστασία Δεσδενάκη                                                  Αναστάσιος Αγάογλου