Τουρνουά φιλίας και αλληλεγγύης από τις ομάδες της Σαλαμίνας

Πραγματοποιήθηκε χθες  Σάββατο 23 Απριλίου 2016 στο γήπεδο παραλίας Σαλαμίνας (Κόνσολας) το τουρνουά φιλίας και αλληλεγγύης από τις Ακαδημίες ποδοσφαίρου των συλλόγων ΣΦΑΣ ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ , ΕΠΟ ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΩΝ και ΑΕ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ όπου συμμετείχαν με αθλητές γεννηθέντες 2000-2001-2002. Το τουρνουά συνδιοργανώθηκε από κοινού και από τους τρεις συλλόγους.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, ο σκοπός του τουρνουά ήταν  να γίνει μια γιορτή για το ποδόσφαιρο αλλά και ταυτόχρονα να δείξουμε έμπρακτα το κοινωνικό μας πρόσωπο και να συγκεντρώσουμε τρόφιμα (μακράς διάρκειας) τα οποία θα παραδοθούν στη Δημοτική Κοινότητα Σεληνίων Σαλαμίνας για να προσφερθούν σε άπορες οικογένειες της περιοχής , ειδικά αυτές τις Άγιες ημέρες.

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στους αθλητές που συμμετείχαν,στους προπονητές Γιώργο Επιτρόπουλο, Πετρο Περσίδη, Δημήτρη Γραμματικό και Γιωργο Βαρκα για την αμέριστη υποστήριξη αλλά και πρωτοβουλία αυτής της κίνησης. Ένα μεγάλο μπράβο στους Προέδρους και τα Δ.Σ.των συλλόγων για το κοινωνικό τους πρόσωπο. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ λένε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο το φίλαθλο κοινό που αγκάλιασε αυτή την προσπάθεια και προσέφερε ότι μπορούσε.