Αίσθηση με Σταυράτη ...ο Αίαντας Σαλαμίνας

Την απόκτηση του 32χρονου αμυντικού ανακοίνωσε ο Αίας Σαλαμίνας,
 με τον έμπειρο παίκτη να επιστρέφει στην ομάδα της καρδιάς του
Την μεταγραφική του αντεπίθεση σε όλα τα μέτωπα συνεχίζει απτόητος ο Αίας Σαλαμίνας.

Οι ιθύνοντες του ιστορικού συλλόγου εντείνουν τις προσπάθειες ουσιαστικής ενίσχυσης σε καίριες θέσεις, όπου έχουν διαπιστωθεί αδυναμίες, με την προοπτική να δημιουργήσουν ένα πανίσχυρο σύνολο, το οποίο θα προσβλέπει την νέα σεζόν στην άμεση επάνοδο της ομάδας στην Α’ Κστηγορία.


Σε αυτό το πλαίσιο, οι «κυανόλευκοι» προχώρησαν στην απόκτηης ενός ακόμη σπυδαίο παίκτη. Ο λόγος για τον 32χρονο αμυντικό Τόνυ Σταυράτη, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με τη φανέλα της  Κορίνθου.

Καταλυτικό ρόλο στην ολοκλήρωση της σπουδαίας μεταγραφής διαδραματισε η επιθυμία του έμπειρου ποδοσφαιριστή να επιστρέψει στην ομάδα της καρδιάς του και να ηγηθεί στην προσπάθεια, που θα επιχειρήσει την προσεχή σεζόν για την επάνοδό της.

Αξίζει να τονιστεί ότι ο Σταυράτης έχει να επιδείξει θητεία κεπίσης και σε Σαλαμινομάχους, ΑΕ Σαλαμίνας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Την απόκτηση του έμπειρου αμυντικού Τόνυ Σταυράτη είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το Δ.Σ. του ΑΙΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ. Ο δυναμικός 32 χρόνος παίκτης που την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με την φανέλα της ΚΟΡΙΝΘΟΥ, έχει αγωνιστεί σε 3 ομάδες του νησιού.( ΑΙΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ, ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΥΣ και ΑΕ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ).

Σημαντικό ρόλο στην ολοκλήρωση της μεταγραφής έπαιξε η επιθυμία του ποδοσφαιριστή να αγωνιστεί με τα χρώματα της ομάδας της καρδιάς του».

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ - topiko24.gr