Η απάντηση του Γ. Γενικαλιώτη στον Γ. Λένη σχετικά με τα λύματα του Τσίρκου

Αγαπητέ φίλε Γιάννη, Καλή προσπάθεια! Στο σχόλιό σου στον λογαριασμό μου δεν θέλησα να δώσω συνέχεια.
Δεν αναφέρθηκα για κανέναν προσωπικά, παρά μόνο σε Υπηρεσίες και όσο για την «κατάντια» που έγραψα, αφορούσε στην Δημόσια Διοίκηση και όχι στην Σαλαμίνα όπως ΛΑΝΘΑΣΜΈΝΑ κατάλαβες.

Λύματα και όχι βοθρολύματα όπως πολύ καλά γνωρίζεις είναι και ότι προέρχεται από νεροχύτες, νιπτήρες, μπανιέρες κτλ και έχουν την ιδιότητα να ΟΖΟΥΝ, όταν δε λιμνάζουν, αποτελούν εστία μόλυνσης.
Η παρουσία σου την Δευτέρα 8/8 το πρωΐ, πριν ολοκληρωθεί η αναχώρηση του τσίρκου, όταν σου το επεσήμανα προσωπικά επί τόπου και η εσπευσμένη απομάκρυνσή σου λόγω «μπόχας» δηλώνει ότι ήταν εις γνώση σου. Την «μπόχα» αυτή την «απολαύσαμε» όλοι στην περιοχή επί 15 ημέρες.
Εάν η μακροχρόνια γνωριμία και φιλία μας επιβάλλει αριθμό πρωτοκόλλου, ομολογώ ότι δεν το σκέφθηκα. Όμως σε καμία περίπτωση ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ούτε ΨΕΥΔΕΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ.
Υπάρχουν τουλάχιστον 30 γονείς μάρτυρες, εκτός από τα παιδιά, τα μέλη του ΝΟΒΣ, τους διερχόμενους και τις φωτογραφίες. Η όψιμη εκδήλωση ευαισθησίας δεν εξαλείφει τα αναπάντητα ερωτήματα του γιατί δεν εμφανίστηκε ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ όταν Παραπονιόμουν τηλεφωνικά και υπήρχαν ακόμα άνθρωποι του τσίρκου εκεί.
Την τελευταία παράγραφο την αντιπαρέρχομαι χωρίς σχόλιο γιατί δεν καταλαβαίνω που «κολλάει». Εκτιμώ ότι η επίθεση σου στο πρόσωπό μου μάλλον σε εκθέτει.
ΥΓ Έχει σημασία από που λήφθηκαν δείγματα. Όπως επίσης και το ότι δεν κλήθηκα ως παραπονούμενος να υποδείξω που υπήρχε η ρύπανση.