Νέα έργα από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σαλαμίνος

Υπεγράφησαν οι συμβάσεις σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία μεταξύ Δ.Λ.Τ.Σ. και Σαλαμινίων εργοληπτών δύο ιδιαιτέρως σημαντικά έργα για το λιμάνι της Σαλαμίνος και εντός των ημερών ξεκινά η υλοποίησή των . 
Το ένα είναι η σύνδεση της Δημοτικής Ιχθυαγοράς και των παλαιών υπονόμων της περιοχής Κουφό με το αποχετευτικό δίκτυο και το δεύτερο ο καθαρισμός του πυθμένος λιμένος Βουρκαρίου.


Με τα έργα αυτά εκτιμάται ότι θα απαλλαγεί η περιοχή από....... δυσάρεστες οσμές και θα καθαριστεί επιτέλους το λιμάνι Βουκαρίου.
Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο στα πλαίσια των δυνατοτήτων του και με την απόλυτη στήριξη της Δημάρχου εκτελεί με πρόγραμμα το έργο που του ανετέθη.
Ηλεκτροφωτισμός περιοχής, απομάκρυνση ναυαγίων, καθορισμός μέγιστου μήκους ελλιμενιζομένων πλοίων στο λιμάνι της Κούλουρης, επισκευή οργάνων Παιδικής Χαράς, υδρομώνωση Δημοτικής ιχθυαγοράς, ασφαλτόστρωση πάρκιν Βουρκαρίου, απομάκρυνση ξερών φοινίκων και δενδροφύτευση, τοποθέτηση πίλαρ για την εξυπηρέτηση των σκαφών, τώρα σύνδεση ιχθυαγοράς και Κουφό με το αποχετευτικό δίκτυο, καθαρισμός λιμένος Βουρκαρίου είναι κάποια από τα έργα του Δ.Λ.Τ.Σ. στην περιοχή Σαλαμίνος και έπεται συνέχεια.


Γιάννης Ν. Λένης
Δημοτικός Σύμβουλος
Πρόεδρος Δ.Λ.Τ.Σ.