Ο Θεός...να βάλει το χέρι του!

Αυτή τη φωτογραφία ανάρτησε ο Τάσος Ρηνιώτης στο instagram λίγες ώρες πριν το κρίσιμο αγώνα του Παναγιώτη Γκιώνη με τον Ταϊλανδό  Παντασάκ Τανβιριγιαβετσακούλ (16:00 ώρα Ελλάδας).
Το σχόλιο είναι δικό μας ...ο Θεός...να βάλει το χέρι του! και να προκριθεί ο Έλληνας πρωταθλητής.

Παναγιώτης Γκιώνης
Με αποτέλεσμα έκπληξη προέκυψε ο αντίπαλος του Παναγιώτη Γκιώνη στον 2ο γύρο του Ολυμπιακού τουρνουά. Θα είναι ο Παντασάκ Τανβιριγιαβετσακούλ από την Ταϊλάνδη (φωτό), που στον 1ο γύρο απέκλεισε με 4-1 σετ τον Ινδό Σουμαγίτ Γκος! Το νούμερο 181 της παγκόσμιας κατάταξης απέδωσε καταπληκτικά από τη θέση του αουτσάιντερ και κατέβαλλε το νούμερο 65, που δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του αγώνα να βρει καλό ρυθμό (11-8, 11-6, 12-14, 11-6, 13-11)! Ο Γκιώνης θ’ αντιμετωπίσει τον Παντασάκ (με το μικρό του όνομα φωνάζουν όλοι τον Ασιάτη, κάτι λογικό με το …επίθετο-γλωσσοδέτη) σήμερα Κυριακή στις 16:00 ώρα Ελλάδας (10:00 τοπική) και το ματς γίνεται στο τραπέζι 2.


 Παντασάκ Τανβιριγιαβετσακούλ

 Το βράδυ βρέθηκε στο γυμναστήριο με τον προπονητή του Κώστα Βατσακλή και τον βοηθό του στην προπόνηση Τάσο Ρηνιώτη ακριβώς για να δει την αναμέτρηση των υποψήφιων αντιπάλων του. Σχημάτισε εικόνα και για τον Παντασάκ, τον οποίο επίσης δεν γνωρίζει καλά και στις ώρες που απομένουν θα κοιτάξει να παρουσιαστεί έτοιμος από κάθε άποψη.

  Στο μεταξύ, σήμερα ανακοινώθηκαν τα ωράρια για τα ματς του 3ου γύρου (σ.σ. των «32») κι έγινε γνωστό ότι εφόσον ξεπεράσει τον αντίπαλό του στον 2ο γύρο ο κορυφαίος αμυντικός θα παίξει με τον Ιάπωνα Τζουν Μιζουτάνι στις 02.00 ώρα Ελλάδας, Κυριακή προς Δευτέρα (20.00 τοπική). 
Στο κυριακάτικο πρόγραμμα της ΕΡΤ 2 υπάρχουν και χάι λάιτς από την επιτραπέζια αντισφαίριση, στα οποία ίσως συμπεριληφθούν στιγμιότυπα από το ματς του Γκιώνη με τον Παντασάκ, ενώ για τις 2 το πρωί προβλέπεται ζωντανή μετάδοση κι αν ο πρωταθλητής μας έχει προκριθεί πολύ πιθανό να είναι το δικό του ματς με τον Μιζουτάνι, αυτό που θα πάρει από τους διοργανωτές για να δείξει η δημόσια τηλεόραση.