Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016

Κουρουμπλής: 100 οι θνησιγενείς δήμοι -Τι είπε για το πολυνομοσχέδιο

Σε 100 υπολόγισε τους δήμους «που είναι σχεδόν θνησιγενείς ή δε μπορούν ν’ αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που δίνονται μέσα από τα διάφορα προγράμματα», κατά την ομιλία του στο 4ο συνέδριο της ΕΝΠΕ ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Παναγιώτης Κουρουμπλής, γεγονός που όπως είπε δεν μπορεί να αμφισβητηθεί.

Ακόμη, αναφέρθηκε στο πολυνομοσχέδιο για τους ΟΤΑ, συμφωνόντας με την άποψη του προέδρου της ΕΝΠΕ, Κώστα Αγοραστού, ότι «είναι ένα νομοσχέδιο που μπορεί να μην κουβαλάει βερμπαλιστικούς όρους, αλλά είναι ένα πρακτικό σχέδιο νόμου που έρχεται ν’ απαντήσει σε πάρα πολλά  καθημερινά προβλήματα της Αυτοδιοίκησης».
Σύμφωνα με τον κ. Κουρουμπλή, το νομοσχέιδο έχει περάσει από την ΚΕΝΕ, είναι σήμερα στους θεσμούς, θα πάει αύριο μεθαύριο, αυτές τις μέρες στο Γενικό Λογιστήριο «και βεβαίως στη διαβούλευση που θα γίνει στο Κοινοβούλιο, θέλω να δηλώσω από τώρα, θα είμαστε ανοιχτοί στις παρατηρήσεις των Βουλευτών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο salamina.press δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.