ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΓΙΑ ΠΕΜΠΤΗ 27/10 -ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28/10/16

ΠΕΜΠΤΗ 27/10 (παραμονή εθνικής εορτής)
Με αρκετή συννεφιά θα ξεκινήσει η μέρα στο νησί όπου κατά τόπους θα έχουμε και ασθενή κατά βάση φαινόμενα.Από τις μεσημβρινές ώρες θα έχουμε περαιτέρω επιδείνωση του καιρού με πιο γενικευμένα φαινόμενα σε όλη την επικράτεια καθώς και ένταση των φαινομένων.
Πρόσκαιρη μικρή βελτίωση θα παρουσίασει ο καιρός κατά τις βραδυνές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά απο βόρειες διευθύνσεις έως τα 4 με 5bf στα βόρεια τμήματα,λίγο πιο εξασθενημένοι στα νοτιότερα του νησιού έως τα 4bf. Η θερμοκρασία σε πτώση θα κυμανθεί από 15 με 16c βαθμούς η ελαχίστη, έως τους 19 με 20c βαθμούς η μεγίστη.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28/10 (ανήμερα εθνικής εορτής)
-->
Με βροχερό καιρό και με κατά τόπους ισχυρά φαινόμενα θα ξεκινήσει η ημέρα κυρίως στα βορειότερα τμήματα του νησιού. Οι βροχές θα συνεχιστούν με αυξομειώσεις έως και τις μεσημβρινές ώρες όπου ο καιρός θα παρουσιάσει πρόσκαιρη βελτίωση.Νωρίς το απόγευμα θα υπάρξει εκ νέου νέος γύρος βροχών ανά την επικράτεια.Αργά την νύχτα ο καιρός θα αρχίσει να βελτιώνεται ουσιαστικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις έως τα 5bf. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 με 14c βαθμούς η ελάχιστη, έως τους 18c βαθμούς η μέγιστη.

Eπιμέλεια : Περικλής Χατζημιχάλης