Σάρωσε στην Σλοβενία η Παπαδημητρίου

Απανωτά είναι τα… χτυπήματα από το ελληνικό πινγκ πονγκ! Χτυπήματα που μας ζητάνε να… επαγρυπνήσουμε για το μέλλον της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης. Η μία επιτυχία διαδέχεται την άλλη και οι αθλητές μας δείχνουν ότι μπορούν να πρωταγωνιστήσουν στο εξωτερικό. Τελευταία… τεράστια χαρά την έφερε η Μαλαματένια Παπαδημητρίου!
Η νεαρή αθλήτρια συμμετείχε στο euro talent selection που διεξήχθη στην Σλοβενία. Επίλεκτοι αθλητές από την Ευρώπη μαζεύτηκαν προκειμένου να προπονηθούν. Συμμετείχαν 16 αγόρια κι 11 κορίτσια από 16 χώρες. Στο τέλος του καμπ διεξήχθη τουρνουά κι αγωνίστηκαν όλοι με όλους.
Η Παπαδημητρίου έδειξε το ταλέντο της και με 9 νίκες και μία μόλις ήττα βγήκε πρώτη! Η αναμφίβολα τεράστια επιτυχία της έδωσε την ευκαιρία να πάρει μία πρόσκληση για το επόμενο eurochallenge!
Η Μάλαμα κέρδισε διαδιχικά της  Laura Kaim (Γερμανία) με  3-1 (βγήκε δεύτερη η Γερμανίδα), Patricia Santos (Πορτογαλια) με 3-0 (βγήκε τρίτη),  Sophie Chang (Αγγλία) με 3-0, Bruna Marcelino (Πορτογαλία) με 3-1, Laura Abraviciute (Λιθουανία) με 3-1, Sophie Early (Ιρλανδία) με 3-2, Miriam Carnivals (Ιταλια) με 3-1 κι έχασε οριακά 3-2, 11-9 το κόντρα την Ιταλιδα Nicole Arlia που βγήκε τέταρτη!
Πολλά συγχαρητήρια στην Μάλαμα και τους προπονητές της.

sportsland.gr