Στάση στον Κορυδαλλό έκανε ο Αμπελακιακός

Σε ένα ματς με αγγλικό σκορ και ρυθμό κυρίως στο πρώτο ημίχρονο,η Κύπρος Κορυδαλλού συνέχισε το νικηφόρο σερί της και ανάγκασε τον Αμπελακιακό στην πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα με (3-2).

--> Τα γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο,με τους Κορυδαλλιώτες να ανοίγουν το σκορ με τον Anderson στο 17' για να απαντήσουν,δέκα λεπτά αργότερα,οι νησιώτες με όμορφο εξωτερικό σουτ του Φωτεινάκη. Οι γηπεδούχοι έχοντας τον Μαυρελη σε καλη μερα μεσα σε λίγα λεπτά έβαλε την Κύπρο σε θέση οδηγού σημειώνοντας δυο προσωπικά τέρματα (31'-35'),αλλά ο Στεφανής πριν την ανάπαυλα ξανά έβαλε τους Αμπελακιωτες στο παιχνίδι με εύστοχη εκτέλεση πεναλτι.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι δυο ομάδες προσπάθησαν να πετύχουν το γκολ που θα τους εξασφάλισε μια καλύτερη μοίρα στο παιχνίδι,με τους νησιώτες να χάνουν την μεγαλύτερη ευκαιρία να παρουν κάτι θετικό με τον Τσαγκάρη να χάνει το γκολ μπροστα απο την εστία, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν στην συνέχεια.
Έτσι,η Κύπρος πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη που την διατηρεί στην πρώτη 5αδα του πρωταθλήματος.
Ο Αμπελακιακός παρέμεινε στους 13 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική θα προετοιμαστεί για το τοπικό ντέρμπι με τους Σαλαμινομάχους.
ΚΥΠΡΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ:Αλευρής,Βικάτος,Κόμης,Ρικούνοφ,Τραϊφόρος,Bodeci(57' Κοσμίδης),Μαυρέλης,Κατσούλας,Anderson,Γεωργίου(73' Παυλόπουλος),Φαφούτης(43' Λαδένογλου)
ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ:Καρνέσης,Γεωργαντόπουλος(57' Συράκος),Ντεμάς,Στεφανής,Παπαδόπουλος,Σγούρδας(26' Χαλούλος),Τζαγκάρης,Ζώτο,Σίψας(73' Μπούτσης),Φωτεινάκης,Μαυράκης

πηγή:topiko-salaminas.gr