Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2016

Πρόσκληση προς τους κατοίκους του Αγίου Νικολάου Σαλαμίνας και τα μέλη του Συλλόγου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Νικολάου Σαλαμίνας, σας προσκαλεί σε Γενική Συνέλευση την 24 Οκτωβρίου 2016, ημέρα Δευτέρα και ώρα 17.00 στην αίθουσα διαλέξεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σαλαμίνας, κατά την οποία θα διεξαχθούν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και νέας Ελεγκτικής Επιτροπής, σύμφωνα με τα άρθρα 4, 6 και 7 του καταστατικού.

Εάν δε σημειωθεί απαρτία την καθορισμένη ημέρα και ώρα, η Γενική Συνέλευση θα συνέλθει, χωρίς ειδοποίηση, στον ίδιο τόπο και την ίδια ημέρα και ώρα 18.00 και θα θεωρηθεί ότι υπάρχει απαρτία με όσα μέλη παρευρεθούν.
Τα μέλη του Συλλόγου που επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για το νέο Δ.Σ., θα πρέπει να καταθέσουν σχετική αίτηση στον Γενικό Γραμματέα του Συλλόγου, Μήττα Βασίλειο, τηλ. 6972840811, τουλάχιστον 3 ημέρες πριν τη διεξαγωγή των αρχαιρεσιών.

Θέματα Ημερήσιας Διάταξης

α. Απολογισμός του απερχόμενου Δ.Σ.
β. Οικονομικός απολογισμός
γ. Συζήτηση για θέματα που αφορούν το Σύλλογο.
δ. Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και νέας ελεγκτικής επιτροπής.

Η παρουσία όλων των μελών και των κατοίκων του Αγ. Νικολάου  είναι απαραίτητη.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο salamina.press δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.