Μετά τη Λεπέν, Χρυσή Αυγή και ο "δικός" μας Φάηλος Κρανιδιώτης (πρώη υποψήφιος με την ΝΔ στην Β Πειραιά και νυν αρχηγός κόμματος) χαιρέτησαν την εκλογή Τραμπ

Μετά την ακροδεξία της Μαρί Λεπέν στη Γαλλία , υπήρξαν και στην Ελλάδα πολιτικές δυνάμεις που χαιρέτησαν την εκλογή Τράμπ.
«Στις αμερικανικές εκλογές νίκησαν οι δυνάμεις που αντιμάχονται την παγκοσμιοποίηση, αντιμάχονται τη λαθρομετανάστευση και είναι υπέρ των καθαρών εθνικών κρατών, υπέρ της αυτάρκειας στην εθνική οικονομία» σημειώνει σε ανακοίνωσή της, μεταξύ άλλων η Χρυσή Αυγή για την εκολογή Τράμπ.

«Μία μεγάλη παγκόσμια αλλαγή έχει ξεκινήσει και θα συνεχιστεί με την επικράτηση των εθνικιστών στην Αυστρία, της Μαρίν Λεπέν στη Γαλλία, της Χρυσής Αυγής στην Ελλάδα» σημειώνει και συμπληρώνει: «Στην Ελλάδα θρηνούν όλα τα κανάλια και τα κόμματα του κατεστημένου και μαζί τους θρηνούν και τα κοράκια των αγορών, οι διεθνείς τοκογλύφοι που καταστρέφουν την πατρίδα μας» τονίζεται στην ανακοίνωση
«Συγχαίρουμε τον νέο Αμερικανό Πρόεδρο για την καθαρή νίκη του ενάντια στην γάγγραινα της πολιτικής ορθότητας, τις μαϊμού δημοσκοπήσεις και ολόκληρο το διεφθαρμένο σύστημα χειραγώγησης και συκοφαντιών, που απέτυχε παταγωδώς» σημειώνει σε ανακοίνωση του ο πρόεδρος της Νέας Δεξιάς, Φαήλος Κρανιδιώτης, μετά τα αποτελέσματα των αμερικανικών εκλογών.
«Ή αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης, η ήττα του ολοκληρωτισμού της "πολιτικής ορθότητας", η ανάσχεση και συντριβή του μαχητικού Ισλάμ και η εξομάλυνση των σχέσεων με τη Ρωσία, εφόσον από εξαγγελίες γίνουν πολιτικές, ωφελούν την πατρίδα μας και οι επιπόλαιοι, που έσπευσαν να γλείψουν σαν Χατζηαβάτηδες την Κλίντον βρίζοντας τον Τραμπ, πήραν το μάθημά τους. Οι καιροί άλλαξαν...» καταλήγει στην ανακοινωσή του ο κ. Κρανιδιώτης.
Οι καιροί άλλαξαν...».