Κυρίαρχοι στο νησί οι Σαλαμινομάχοι...

Πήραν το ντέρμπι οι μπλε
Οι Σαλαμινομάχοι ήταν οι νικητές με 1-0 στο τοπικό ντέρμπι των Αμπελακίων μπροστά σε ένα κατάμεστο γήπεδο.
Οι Αμπελακιώτες πάταγαν καλύτερα στο γήπεδο και ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι με το σουτ του Τσαγκάρη στο 10' να σταματάει στο δοκάρι του Μακρή.

--> Οι γηπεδούχοι σε όλη την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου συνέχισαν να υπερτερούν στο γήπεδο και να είναι πιο απειλητικοί αλλά οι Σαλαμινομάχοι ήταν αυτοί που στην εκπνοή του ημιχρόνου πήραν προβάδισμα με κεφάλια του Ταμπουράκη έπειτα από άψογη εκτέλεση κορνερ του Λαμπρινού.
Στο δεύτερο μέρος οι Αμπελακιώτες ανέβασαν απόδοση και έγιναν πιο απειλητικοί αλλά βρήκαν εμπόδιο την ψυχωμένη άμυνα των φιλοξενούμενων χωρίς να μπορέσουν να καταφέρουν να πάρουν κάτι θετικό από την αναμέτρηση. Στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού μεγάλες ευκαιρίες έχασαν Τσαγκάρης (δοκάρι) και Στεφανής να μπλοκάρει σταθερά ο Μακρής που αγωνιζόταν με διάστρεμμα από το 65'.
Οι γηπεδούχοι έπαιξαν με παίχτη λιγότερο πάνω από 10' λόγω του τραυματισμού του Σίψα,καθώς είχαν γίνει και οι τρεις αλλαγές από τον Τζαμπατζάκη και με τον Παπαδόπουλο τραυματία σχεδόν 60' λόγω σκίσιμο του φρυδιού του.

Διαιτητής ήταν ο Τσαμούρης με βοηθούς Γεωργακοπούλου και Βογιατζιδακη.

ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ: Καρνέσης, Χαλούλος, Λιάτος (65΄Μαυράκης), Στεφανής, Παπαδόπουλος, Σιψάς, Τσαγκάρης, Ζώτο, Σγούρδας (72΄Συράκος), Φωτεινάκης, Μπούτσης.

ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΙ: Μακρής, Τρικαμηνάς, Παπαλαζάρου (66΄Ράμφος Ε.), Μπέλιας, Μακρόπουλος, Μαρούδης, Κωνσταντίνου, Σκόρβο Λόπεζ (90΄Ντούσο), Ταμπουράκης, Κοκλιώτης, Λαμπρινός (76΄Παππάς).

πηγή:topiko-salaminas.gr