Σάββατο, 5 Νοεμβρίου 2016

Αμπελακιακός: «Να αφήσουμε τους διαιτητές ανεπηρέαστους»

Από την διοίκηση του ΣΦΑΣ Αμπελακιακός εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση :
Σεβόμενοι την ιστορία της ομάδος μας, την ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ την επιτροπή διαιτησίας τους Διαιτητές και τα σωματεία της ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ έχουμε στην αρχή μας να μην διαμαρτυρόμαστε δια του τύπου για θέματα διαιτησίας: Όμως σήμερα είμαστε υποχρεωμένοι να πάρουμε θέση έπειτα από το δημοσίευμα της ομάδας Κύπρος Κορυδαλλού που διαμαρτύρονται για την διαιτησία του κύριου Δαμιανάκη και των βοηθών του.

Παρακαλούμε λοιπόν τους Κύριους της Κύπρου Κορυδαλλού να δουν ξανά το βίντεο του αγώνα και να μας πουν
α) Γιατί δε μέτρησε το γκολ ο επόπτης Χρηστάκος (πολύ καλός για την Κύπρο Κορυδαλλού) όταν ο ποδοσφαιριστής Νο 3 Κόμης της ομάδος τους βγάζει την μπάλα μέσα από τα δίχτυα. (Εκεί το σκορ θα γινόταν 3-3)
β) Πριν το δεύτερο γκολ της Κύπρου προηγείται επιθετικό φάουλ στον Στεφανή (αγκωνιά).
Τελειώνοντας επισημαίνουμε  ότι τα όποια λάθη των διαιτητών πιστεύουμε ότι ήταν ανθρώπινα και όχι εσκεμμένα και εν τέλει καλό είναι για όλους μας να ασχολούμαστε με τα λάθη των ομάδων μας και να αφήσουμε τους διαιτητές να κάνουν όσο καλύτερα και ανεπηρέαστα το δύσκολο έργο που επιτελούν κάθε Σαββατοκύριακο.»

πηγή:topiko-salaminas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο salamina.press δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.