Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2016

Λαμπρός εορτασμός του πολιούχου της Σαλαμίνας Αγ. Μηνά

Χρόνια Πολλά από την εορτή του Αγίου Μηνά, πολιούχου του νησιού μας. Στην πανηγυρική θεία λειτουργία που τελέστηκε στον μητροπολιτικό ναό παρούσα ήταν σύσσωμη η Δημοτική Αρχή, ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Τ. Χατζηπέρος, ο βουλευτής της Β Πειραιώς κ. Ι. Τραγάκης και ο τ. Βουλευτής της Β Πειραιώς κ. Α. Νεράτζης.

-->
Εκ μέρους του Αρχηγού στόλου ο πλοίαρχος (Μ) Σ. Τσαμίλης Π.Ν, ο αντιπλοίαρχος (Μ) Σ. Σπήλιος Π.Ν. ως εκπρόσωπος του διοικητή Ν.Σ., και ο πλωτάρχης (Ε) Γ. Ζαννής Π.Ν. ως εκπρόσωπος του αρχιεπιστολέα στόλου και ο υποπυραγός Κ. Κουρκούτης εκ μέρους του Π.Σ.

Την θεία λειτουργία τέλεσαν ο Μητροπολίτης Μεγάρων και Σαλαμίνος κ.κ. Κωνσταντίνος , ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ.κ. Νικόλαος και ο μητροπολίτης Νικοπόλεως & Πρεβέζης κ.κ. Χρυσόστομος. Ο Άγιος Μήνας ας μας προστατεύει και ας χαρίζει σε όλους μας υγεία.


πηγή: dhmotikhkaramouza.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο salamina.press δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.