Κυριακή, 6 Νοεμβρίου 2016

Ημερίδα με θέμα “Το νομικό καθεστώς του επαγγελματία προπονητή στην Ελλάδα σήμερα και στο μέλλον” από την Π.Ο.Π.Α

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Προπονητών Αθλημάτων, διοργάνωσε την Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δάφνης-Υμηττού, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Διεθνούς και Ελληνικού Αθλητικού Δικαίου, επιστημονική ημερίδα με θέμα «Το νομικό καθεστώς του επαγγελματία  προπονητή στην Ελλάδα  σήμερα και στο μέλλον».
--> Ο Πρόεδρος της Π.Ο.Π.Α, κ. Αθ. Δ. Βιλλιώτης ανέλυσε την « Επιστημολογική οριοθέτηση του επαγγέλματος του προπονητή».
Ο Πρόεδρος του Ι.Δ.Ε.Α.Δ, κ. Ανδρέας Μαλλάτος, προσδιόρισε τη « Νομική οριοθέτηση του επαγγέλματος του προπονητή».


Ο Γενικός Γραμματέας του Ι.Δ.Ε.Α.Δ, κ. Γιώργος Πρίντεζης, αναφέρθηκε σε «Προτάσεις νομοθετικής διαμόρφωσης του επαγγέλματος του προπονητή».
Κατόπιν των εισηγήσεων, ακολούθησε ενδιαφέρουσα ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων μεταξύ των συμμετεχόντων.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Δάφνης-Υμηττού κ. Μιχάλης Σταυριανουδάκης, ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Δάφνης-Υμηττού, ο Αντιδήμαρχος Δάφνης-Υμηττού, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Τάεκβοντό και μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Φισετζίδης, ο βουλευτής το κόμματος «Το Ποτάμι» κ. Γιώργος Μαυρωτάς, εκπρόσωποι από τον τομέα αθλητισμού του ΠΑ.ΣΟ.Κ, ο αθλητικογράφος κ. Γιάννης Μαμουζέλος, ο Παρα-Ολυμπιονίκης κ. Γιάννης Κωστάκης, ο εκπρόσωπος της Α.Ε.Κ κ. Σταμάτης Βουδούρης, ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Νέας Σμύρνης, η προπονήτρια της Πρωταθλήτριας Ευρώπης ομάδος Μπάσκετ κωφών Γυναικών κα. Αθηνά Ζέρβα, προπονητές και μέλη της Π.Ο.Π.Α.
Η ημερίδα ολοκληρώθηκε με πρόταση-πρόσκληση του Προέδρου της Π.Ο.Π.Α, προς όλους τους αθλητικούς φορείς για την από κοινού διαμόρφωση και συμφωνία σε ένα νέο πλαίσιο λειτουργίας του Ελληνικού αθλητισμού.

Για την Π.Ο.Π.Α. 
Ο Πρόεδρος 


Αθ. Δ. Βιλλιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο salamina.press δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.