ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΝΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ & ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΝΗΣΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ

1)ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ : Πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ των μελών του Δ.Σ. του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Σαλαμίνας και της Δημάρχου Σαλαμίνας,  
Κας Παπαθανασίου – Νάννου Ισιδώρας προκειμένου να στολισθούν οι Εμπορικοί Λεωφόροι του Νησιού μας κατά την περίοδο των εορταστικών ημερών.
Καλό θα ήταν όλα τα εμπορικά καταστήματα της Σαλαμίνας  να προσπαθήσουμε, να στολισθούν και να φωταγωγηθούν ώστε να δημιουργηθεί ένα εορταστικό κλίμα κατά την περίοδο των εορτών. Ευχαριστούμε θερμά εκ των προτέρων τους εμπόρους του Νησιού που θα ανταποκριθούν σε αυτό το κάλεσμα στολίσματος των καταστημάτων.

2) ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι, υπάρχει η δυνατότητα να διαφημιστούν οι επιχειρήσεις του Νησιού μας μέσω του διαδικτυακού Σαλαμίνιου σταθμού «salamis sol» με ποσοστό έκπτωσης 50%. 
Τηλέφωνο επικοινωνίας : 6909896682.

3) ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ : Ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Σαλαμίνας ενημερώνει τα μέλη του ότι, αποπερατώθηκε η συγκέντρωση των αιτήσεων σεμιναρίων ΛΑΕΚ εργαζόμενων υπαλλήλων και έτσι όλες οι αιτήσεις κατατέθηκαν στο ΚΕΚ ΠΥΞΙΔΑ.

4) ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ : Σας ενημερώνουμε ότι, στα γραφεία του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Σαλαμίνας (Λ. Φανερωμένης 70 – 
2ος όροφος – τηλ. 2104658622) καθημερινά 9.00 – 12.00 συνεχίζεται η  υποβολή αιτήσεων για το 
 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΝΕΡΓΩΝ 
(VOUCHER 29 – 64 ΕΤΩΝ).

5) ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ : Α) από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιώς, Β) από το Δήμο Σαλαμίνας (2 επιστολές), Γ) από την Κα Μαρσέλου Βασιλική.
ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.


           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                               Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΒΟΪΔΗΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ                                                  ΦΟΥΡΙΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ