2ος Φιλανθρωπικός Αγώνας Σκοποβολής του ΣΚ.Ο.Π.Ο. Σαλαμίνας

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και έπειτα της απήχησης και σημαντικής συμβολής που είχε, ο Σκοπευτικός Όμιλος Πυροβόλου Όπλου Σαλαμίνας (ΣΚΟΠΟΣ) διοργανώνει τον 2ο ετήσιο φιλανθρωπικό αγώνα με την επωνυμία «Shoot For Hope».
Η φιλοσοφία του αγώνα είναι η συνεισφορά τροφίμων σε συμπολίτες που έχουν ανάγκη. Συμμετέχοντας λοιπόν στον φιλανθρωπικό αγώνα Shoot For Hope την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου μπορείς να προσφέρεις τρόφιμα μακράς αποθήκευσης σε συνανθρώπους σου, για μία κίνηση ελπίδας μέσα στις γιορτινές ημέρες.
Που πας για να συνεισφέρεις;
Ο αγώνας φέτος γυρνάει σπίτι του! Μετά την πρόσφατη εγκαινίαση του σκοπευτηρίου της Σαλαμίνας, το Shoot For Hope θα διεξαχθεί στο ολοκαίνουριο σκοπευτήριο του διοργανωτή συλλόγου αναμένοντας να τον στηρίξουν αρκετοί φίλοι σκοπευτές. Το σκοπευτήριο βρίσκεται στην περιοχή Γκίνανι του Αιαντείου Σαλαμίνας. Ακτοπλοϊκώς συνδέεται με την Νέα Πέραμος μέσω του πορθμείου που βρίσκεται κοντά στο μοναστήρι της Παναγιάς Φανερωμένης και μόλις 10 λεπτά μακριά από το σκοπευτήριο, και με το Πέραμα μέσω του πορθμείου των Παλουκίων Σαλαμίνας, μόλις 9 χλμ μακριά. Σύμφωνα με το Shooters Map, oι συντεταγμένες του σημείου είναι: 37.898313, 23.452098
Συμμετοχή χωρίς κόστος παραβόλου 
Αντί της αξίας του παραβόλου (25 ευρώ) για τον αγώνα Level II που ετοιμάζει ο ΣΚΟΠΟΣ, καλούνται σκοπευτές και θεατές να προμηθευτούν τρόφιμα μακράς αποθήκευσης, ώστε να μοιραστούν στους συμπολίτες μας.
Αρωγοί της προσπάθειας είναι η Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδας και η Περιφέρεια Αττικής – Περιφερειακή Ενότητα Νήσων, όπου αναμένεται να παρευρεθούν εκπρόσωποι στον αγώνα.