Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2016

Σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών από τον Όμιλο "Φίλων του Δάσους"

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη στις  27 Νοεμβρίου  και 11 Δεκεμβρίου  στο αμφιθέατρο του  εργατοϋπαλληλικού  κέντρου Σαλαμίνας  το πρώτο και το  δεύτερο μέρος  των σεμιναρίων  Πρώτων Βοηθειών που πραγματοποίησε  ο Όμιλος Φίλων του Δάσους  σε  συνεργασία   με το Σώμα Έρευνας και Διάσωσης  Μεγάρων και τον εκπαιδευτή  EFR  κ. Σουριτζίδη  Ανδρέα.

-->
Τα σεμινάρια  περιλάμβαναν  ΚΑΡΠΑ, θέση  ανάνηψης, HEIMLICH, απινιδωτής,  Α΄ Βοήθειες .
Όσοι από τους συμμετέχοντας έλαβαν μέρος και στην πρακτική εκπαίδευση θα λάβουν και βεβαίωση παρακολούθησης .Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την ανταπόκριση  τους φίλους και τις φίλες και να δώσουμε ένα  ραντεβού με τον νέο χρόνο για την επανάληψη των σεμιναρίων, για όσους θέλουν να τα επαναλάβουν και για αυτούς που  δεν  μπόρεσαν να τα παρακολουθήσουν.. 

Και τελειώνοντας να υπενθυμίσουμε ότι  όσοι περισσότεροι  γνωρίζουμε Πρώτες Βοήθειες τόσες περισσότερες ζωές μπορούν να σωθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο salamina.press δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.