Συγκλονίζει το “τσουνάμι” αγάπης από απλούς πολίτες για το Σαλαμίνιο ηθοποιό Σταύρο Μαυρίδη

Μόνο συγκίνηση μπορεί να προκαλέσει το κύμα αγάπης και συμπαράστασης από απλούς ανθρώπους, που θέλουν να βοηθήσουν τον αγαπημένο ηθοποιό. Ο Σταύρος Μαυρίδης, ύστερα από την είδηση της εξαφάνισης και των προβλημάτων υγείας, που αντιμετωπίζει, έγινε αποδέκτης άπλετης αγάπης και ανείπωτης αλληλεγγύης. 

-->
Το δράμα του Σταύρου Μαυρίδη, ο οποίος την περασμένη Κυριακή βρέθηκε κατόπιν μαραθώνια αναζήτησης στο σπίτι του σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και με εισαγγελική παραγγελία νοσηλεύεται στο Νευρολογική Τμήμα του Θριάσιου Νοσοκομείου, συγκίνησε πλήθος κόσμου που με κάθε τρόπο θέλουν να τον βοηθήσουν.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, μάλιστα, νευρολόγοι προσφέρονται να τον κουράρουν, νοσοκόμες επιθυμούν αφιλοκερδώς να του προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, καθαρίστριες να καθαρίζουν δωρεάν το σπίτι του, μέχρι και τρόφιμοι ψυχιατρικών ιδρυμάτων υποστηρίζουν, πως «έχουν τον τρόπο να τον στηρίξουν ψυχολογικά, όταν πάρει εξιτήριο».
“Μιλάμε για φοβερή κινητοποίηση. Δεν το έχω ξαναζήσει ποτέ αυτό. Πρέπει στην κυριολεξία το τηλέφωνο μου να έχει χτυπήσει πάνω από 500 φορές για να μου πουν – άντρες και γυναίκες κάθε ηλικίας και επαγγέλματος- πως θέλουν να βοηθήσουν τον Σταύρο”, δηλώνει o φίλος και συνάδελφός του Σπύρος Μπιμπίλας.