Κράτησε την πρόκριση ο Αίαντας παρά την ήττα

Παρά την ήττα, απο τον Παννεαπολικό στον επαναληπτικό με 2-1, ο Αίαντας Σαλαμίνας κατάφερε και προκρίθηκε στους 4 του Κυπέλλου Πειραιά, λόγω του 3-0 που είχε επικρατήσει απο το πρώτο παιχνίδι.

Στο α' ημίχρονο η ομάδα της Νεάπολης, προσπάθησε να πιέσει και να αιφνιδιάσει τον Αία, αλλά ο Βασιλειάδης έβγαλε ενα εξαιρετικό σουτ στη γωνία, χάνοντας σπουδαία ευκαιρία να ανοίξει το σκορ.



Oι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ στα τέλη του 45λεπτου, ύστερα απο μια αναμπουμπούλα στην περιοχή του Βασιλειάδη με τον νεαρό να βγάζει σίγουρο γκολ πάνω στην γραμμή, αλλά με δεύτερη προσπάθεια οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 1-0.

Η ομάδα του Στάθη Φουρίκη έφερε το παιχνίδι στα ίσια με πέναλτι του Χανιώτη στο 63ο λεπτό, αποβάλλοντας κάθε άγχος απο τα πόδια τους.

Οι γηπεδούχοι ξαναπήραν όμως προβάδισμα στο σκορ με αυτογκόλ 10 περίπου λεπτά αργότερα.

Η ομάδα του Παννεαπολικού, προσπάθησε να κάνει και το 3-1, αλλά ο Βασιλειάδης βρισκόταν σε καλή μέρα, βγάζοντας σουτ έπειτα απο απευθείας εκτέλεση κόρνερ.

O Στάθης Φουρίκης, συνεχίζει να κρατάει χαμηλά την μπάλα, και να δηλώνει:

''Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας για την πρόκριση στον ημιτελικό του θεσμού.

Πλέον κοιτάμε μπροστά το παιχνίδι του πρωταθλήματος που είναι ο μεγάλος στόχος φέτος και θα δουλεύουμε συνέχεια κοιτώντας κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. 

Ευχαριστούμε τους φίλους της ομάδας που είναι πάντα κοντά μας καθώς και την διοίκηση που προσπαθεί με όλη την δύναμη για το καλύτερο δυνατό''!!


του Παναγιώτη Σαριμπάλογλου - sportactive.gr