Στο ξεκίνημα του 2017...από το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Σαλαμίνας

Η ανθρωπιστική οργάνωση “Στάση Ζωής”, μία από τις δράσεις της οποίας, είναι και το “Κοινωνικό Ιατρείο Φαρμακείο Αλληλεγγύης Σαλαμίνας” και οι εθελοντές του, συνεχίζουν να μοιράζουν χαμόγελα στους συνανθρώπους μας, που το έχουν μεγαλύτερη ανάγκη, και προχωρούν στο επόμενο βήμα με το πρόγραμμα «Νοιάζομαι - Μοιράζομαι» στους πολίτες του Δήμου Σαλαμίνας με ιδιαίτερη έμφαση στα παιδιά του νησιού.
Το “Κοινωνικό Ιατρείο Φαρμακείο Αλληλεγγύης Σαλαμίνας”, τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, στήριξε και δεν άφησε 510 οικογένειες, μόνες τους, χωρίς τα απαραίτητα για το γιορτινό τραπέζι.

-->

Το κυριότερο είναι πως δεν μοιράζουμε τρόφιμα μόνο τις γιορτές αλλά όλο το χρόνο!!!


Στην προσπάθεια αυτή, πέρα από τις εταιρείες που συνέβαλαν ήδη στην προσφορά τροφίμων, με αγάπη χωρίς δεύτερη σκέψη, προσκαλούμε και άλλες ώστε τα χαμόγελα  να διευρυνθούν και να ενισχυθούν ώστε να μεγαλώσουν και να γίνουν μεταδοτικά…!!
Ευελπιστούμε σύντομα να αποκτήσουμε ένα φορτηγό  που θα μπορεί να μοιράζει χαμόγελα και στην πιο απομακρυσμένη περιοχή του νησιού μας.  Ευχόμαστε να αγκαλιάσουν τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και άλλες εταιρείες και να στηρίξουν αυτή την μεγάλη προσπάθεια.
Ευχαριστούμε από καρδιάς τους απλούς πολίτες που έφεραν τσάντες με τρόφιμα, όχι από το περίσσευμα αλλά από το υστέρημά τους…
Θα συνεχίσουμε την δράση αυτή με θέληση, αποφασιστικότητα, δύναμη, κουράγιο και πείσμα κόντρα στις μνημονιακές πολιτικές που έφεραν την φτωχοποίηση και την εξαθλίωση στην Πατρίδα μας.
Είμαστε και θα είμαστε κοντά στους φτωχοποιημένους συνανθρώπους του νησιού μας, μέχρι την στιγμή που θ’ αλλάξουν τα πράγματα και δεν θα μας χρειάζεται πλέον κανείς.
Μέχρι τότε θα είμαστε όπως πάντα στην πρώτη γραμμή….
Οι εθελοντές του
Κοινωνικού Ιατρείου & Φαρμακείου


Αλληλεγγύης Σαλαμίνας