ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ 2017 (δείτε φώτο)

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα μέσα σε ένα πολύ θερμό κλίμα , όπου όλοι αντάλασσαν ευχές και χαμόγελα, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα "Δημητρίου Μπόγρη " η κοπή της Αγιοβασιλόπιτας του Δήμου Σαλαμίνας.

-->


 Το σεβαστό ιεραστείο, οι εκλεκτοί καλέσμένοι, όπως ο πρώην Υφυπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Α. Νεράτζης, ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Π. Χατζηπέρος, ο π. Δήμαρχος κ. Α. Μακρής, και ο τ. Δήμαρχος Αμπελακίων κ. Μ.Τραυλός σύσσωμο το Δημοτικό συμβούλιο, πρόεδροι και σύμβουλοι των Δημοτικών κοινοτήτων, πρόεδροι συλλόγων και μέλη αυτών, όπως και ο τοπικός τύπος, μας τίμησαν με την παρουσία τους σε μια εκδήλωση που εκτός από τον συμβολικό και ψυχαγωγικό του χαρακτήρα, εμπεριείχε και μια επιβράβευση - τιμή.







Η Δήμαρχος και το Δ.Σ. επέλεξαν την πρώτη του έτους να τιμήσουν τον Επισμηναγό Ταξιάρχη Παπαμάρκο και τον Σμηναγό Ιωάννη Σεντουξή οι οποίοι την 26η Ιούνιου του 2016 με αεροσκάφος τύπου Canadair CL-215 κατέπεσαν εντός ορεινής και δασώδους περιοχής κοντά στην περιοχή των Δερβενοχωρίων εν ώρα υπηρεσίας.Το πλήρωμα αν και εκτέλεσε όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες για την αντιμετώπιση της βλάβης, δεν κατάφερε να αποτρέψει την συντριβή και οι δυο χειριστές αλληλοβοηθούμενοι και βαριά τραυματισμένοι, κατάφεραν να εξέλθουν από το φλεγόμενο αεροσκάφος. Οι λέξεις λοιπόν σθένος, ηρωισμός αλληλεγγύη και πίστη προς το καθήκον στα πρόσωπα αυτών των δυο νέων ανθρώπων έχουν την δική τους δυναμική, και είναι λέξεις που στην αυγή της νέας χρονιάς παρ όλες τις αντιξοότητες όλοι θα πρέπει να ενστερνιστούμε.








Ευχαριστούμε πολύ τους καλλιτέχνες που ομόρφυναν την βραδιά αυτή βάζοντας ο καθένας την δική του πινελιά. Την κ. Ν. Μπακαρώζου όπου υπό τους ήχους του σαξοφώνου της , άνοιξε την εκδήλωση με πανέμορφες μελωδίες, την κ. Κ. Ραπατζίκου και τον κ. Γ. Παπαισιδώρου που έκλεισαν την εκδήλωση και καταχειροκροτήθηκαν από τους παρευρισκόμενους για το άρτιο καλλιτεχνικό τους ταμπεραμέντο.




Χρόνια Πολλά , Χρόνια Καλά, με ποιότητα σε ότι κάνουμε, με μηνύματα ελπίδας....Οι δυσμενείς συσχετισμοί και οι απολογισμοί ας αφεθούν στην λήθη.