Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2017

" Έγκριση και παραλαβή της μελέτης τοπογραφικής αποτύπωσης με σύγχρονες μεθόδους εξομοιούμενων χώρων με την 83/1998 Απόφαση της Λιμενικής Επιτροπής Σαλαμίνος"

Χθες 11-1- 2017 συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου στην αίθουσα του Δ.Σ. με θέμα:
" Έγκριση και παραλαβή της μελέτης τοπογραφικής αποτύπωσης με σύγχρονες μεθόδους εξομοιούμενων χώρων με την 83/1998 Απόφαση της Λιμενικής Επιτροπής Σαλαμίνος".
-->


Η μελέτη αφορά τις περιοχές : Μπατσί, Μπλε Λιμάνι, Βασιλικά, Φανερωμένη, Άγιο Γεώργιο, Καματερό Παλουκίων, Σελήνια, Κακή Βίγλα, Γυάλα, Πόρτο Φίνο, Κύριζα, Λιμνιώνα, Μαρούδι, Περιστέρια, Σατερλί και Κανάκια.

Θα ακολουθήσουν οι προβλεπόμενες από τον νόμο ενέργειες προς τα Υπουργεία Οικονομικών, Ναυτιλίας και την Αποκεντρωμένη Διοίκηση και θα καταβληθεί προσπάθεια μέχρι το προσεχές Πάσχα να είναι νόμος του Κράτους.
Μια υπόθεση που εκκρεμούσε από το 1998 κατ΄ ουσία λύθηκε και πρόθεση του Δ.Σ. του Δ.Λ.Τ.Σ. είναι να προχωρήσει και για περιοχές που δεν είχαν ενταχθεί στην εν λόγω απόφαση.
Η λήψη της απόφασης ήταν ομόφωνη.


Γιάννης Ν. Λένης
Δημοτικός Σύμβουλος
Πρόεδρος Δ.Λ.Τ.Σ.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος12/1/17 18:03

    ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΥΡΚΑΡΙ ΠΟΥ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΡΟΊΔΕΥΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑΠΑΡΕΙΣ Κ ΛΕΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tο salamina.press δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.