Κυριακή, 1 Ιανουαρίου 2017

Μουσική βραδιά για την οικονομική ενίσχυση του Κοινωνικού Ιατρείου – Φαρμακείου - Οδοντιατρείου Αλληλεγγύης Σαλαμίνας

Τo Κοινωνικό Ιατρείο - Φαρμακείο Αλληλεγγύης Σαλαμίνας γιορτάζει την έλευση του νέου έτους και σας προσκαλεί σε μια ξεχωριστή μουσική βραδιά την Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 7:00μ.μ. στην Αίθουσα Δεξιώσεων του "ΜΕΛΙΝΑ RESORT" (Λεωφόρος Αιαντείου 9η στάση) με το μουσικό κουαρτέτο "Jazz Friends" που θα μας ταξιδέψει με ελληνικές μελωδίες καθώς και τους Σαλαμίνιους καλλιτέχνες Γιώργο Παπαισιδώρου, Γιάννη Φακίνος μαζί με την Κατερίνα Περδικούρη και την Ελευθερία Παπαμιχαήλ

-->
Θα τραγουδήσουν με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του Κοινωνικού Ιατρείου – Φαρμακείου - Οδοντιατρείου Αλληλεγγύης Σαλαμίνας για την πλήρη ιατροφαρμακευτική στήριξη των 4.000 και πλέον φτωχοποιημένων συνανθρώπων μας, τα έξοδα εργαλείων που μας είναι απαραίτητα, των αναλώσιμων υλικών, τα κόστη που χρειαζόμαστε πλέον σε μηνιαία βάση για την εύρυθμη λειτουργία μας, καθώς και για την τελειοποίηση των τεχνικών εργασιών των τμημάτων των Ιατρείων στις νέες εγκαταστάσεις μας. 

Θα προσφερθούν εκλεκτά εδέσματα, κρασί και αναψυκτικά.
Δυστυχώς οι ανάγκες που μας γέννησαν συνεχίζουν να υπάρχουν και διαρκώς διογκώνονται…
Είμαστε εδώ και προχωράμε με τη δύναμη της αλληλεγγύης!!!
Όσοι πιστοί προσέλθετε!!!!
Άν το χάσετε… θα χάσετε μια υπέροχη βραδιά και δεν θα έχετε βάλει το λιθαράκι σας στον σκοπό μας!!!!
Τηλ. επικοινωνίας: 20.4653435, 697675145

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο salamina.press δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.