Η κοπή της πίτας στο ΚΑΠΗ Σεληνίων - Αμπελακίων

Τη Δευτέρα στις 10.30 π.μ. το ΚΑΠΗ Σεληνίων - Αμπελακίων έκοψε την πίτα του στην αίθουσα "Μελίνα Μερκούρη " στο Κοινοτικό κατάστημα Σεληνίων. 

-->

Η πρόεδρος των μελών του ΚΑΠΗ κ. Α. Σιγάλα καλώς όρισε τους παρευρισκόμενους: Την Δήμαρχο Σαλαμίνας Ι. Νάννου, τον π. Δήμαρχο κ. Μ. Τραυλό τον αντιπρόεδρο του ΑΚΟΙΠΟΠ και πρόεδρο των ΚΑΠΗ κ. Γ. Δραγομάνοβιτς την Αντιδήμαρχο Αμπελακίων κ. Σ. Γεροντιώτου, τους προέδρους των Κοινοτήτων Αμπελακίων και Σεληνίων κυρίους Γ. Ζόγκο και Γ. Επιτρόπουλο δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους και όλους τους παρευρισκομένους.








Κατόπιν το λόγο πήραν η Δήμαρχος Σαλαμίνας , και ο πρόεδρος των ΚΑΠΗ οι οποίοι έδωσαν ο καθένας τις ευχές τους για καλή υγεία, μακροημέρευση,και αισιοδοξία. Η Δημοτική Αρχή έχει σαν στόχο μέσα από τις δράσεις που πραγματοποιεί να παραμείνουν τα μέλη αυτόνομοι, ενεργοί και δραστήριοι πολίτες που προσφέρουν στον εαυτό τους, στην οικογένεια τους και στην τοπική κοινωνία.

Την πίτα ευλόγησε ο εφημέριος του Αγ. Νικολάου Σεληνίων π. Δημήτριος και αμέσως μετά η χορωδία των ΚΑΠΗ υπό την διεύθυνση του μαέστρου κ. Α. Αναστασόπουλου - στην οποία έπεσε και το "φλουρί " - έδωσε την δική της ευχάριστη νότα στην εκδήλωση, με τα τραγούδια που είχε επιλέξει να ακουστούν.