Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2017

Αλλαγή φρουράς στο Δήμο Σαλαμίνας για την "Περισυλλογή αδέσποτων ζώων"

Ενώ τα αδέσποτα έχουν κατακλύσει το νησί με καταγεγραμμένα πολλά περιστατικά επίθεσης και τραυματισμού συμπολιτών μας, στο Δήμο ψάχνουν τον κατάλληλο άνθρωπο που θα δώσει λύση σ΄ αυτό το πολύ σοβαρό πρόβλημα για τη δημόσια υγεία. 

-->
Έτσι πριν λίγες ημέρες είχαμε, με απόφαση Δημάρχου, την ανάθεση της αρμοδιότητας «Περισυλλογής αδέσποτων ζώων σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία» από τον Αντιδήμαρχο Δήμου Σαλαμίνας κ. Χατζή Αντώνιο του Νικολάου στον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Σαλαμίνας κ. Νάννο Μιχαήλ του Ευαγγέλου. 

Ελπίζουμε ο κ. Μιχ. Νάννος να αποδειχθεί ποιο αποτελεσματικός από τον προκάτοχό του.

Ακολουθεί το κείμενο της απόφασης:


Τροποποιούμε την υπ’ αριθ. 144/2015 Απόφαση της Δημάρχου Σαλαμίνας ως προς το σκέλος της αρμοδιότητας της «Περισυλλογής αδέσποτων ζώων σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία» από τον Αντιδήμαρχο Δήμου Σαλαμίνας κ. Χατζή Αντώνιο του Νικολάου στον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Σαλαμίνας κ. Νάννο Μιχαήλ του Ευαγγέλου.

 Η παρούσα Απόφαση να δημοσιευθεί μία φορά σε μία ημερήσια εφημερίδα του Νομού ή σε μία εφημερίδα της Πρωτεύουσας του Νομού και να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου μας. 


 Η Δήμαρχος Σαλαμίνας 
 Νάννου – Παπαθανασίου Ισιδώρα
15 σχόλια:

 1. Ανώνυμος28/1/17 17:52

  Πιο ανίκανος από τον Χατζή δεν υπάρχει στο δήμο, τέλος!
  Μας πήρε τους κάδους από τα σπίτια μας κ μας τρώει η βρώμα κ το ποντίκι από τότε που ανέλαβε...
  Όσο για τα αδέσποτα σιγά μην έκανε τίποτα..10 μαζεμένα έχει γύρο από το σπίτι του κ τρώνε στη ψυχρά τους πεζούς κ τα μηχανάκια..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος28/1/17 18:18

  Απαίδευτοι θα μείνετε για μια ζωή άψυχοι Κουλουριώτες!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος30/1/17 08:14

   ΑΝ ΣΕ ΜΑΘΩ 1818 ΘΑ ΣΤΟΝ ΚΑΝΩ ΙΣΑΜΕ ΤΟ ΧΩΝΙ ΤΟΥ ΜΟΥΣΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ ΑΠΑΙΔΕΥΤΟΥΣ.ΠΑΛΙΟΛΟΥΛΟΥ ΑΠ ΤΟ ΠΕΡΑΜΑ Η ΟΠΟΥ ΣΤΟΡΟΝΤΟΔΙΑΒΟΛΟ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗ ΣΩΣΕΙΣ ΛΥΣΣΑΡΑ

   Διαγραφή
 3. Ανώνυμος28/1/17 18:56

  Ας μαζέψει πρώτα τον αδέσποτο νταμαρά, που τα "καθαρά χέρια" κατάντησαν την Σαλαμίνα Μαρκόπουλο και μετά ας κοιτάξει τι θα κάνει με τα ζωάκια.
  Αλλά ποια δημοτική αρχή είχε συνέπεια στις προεκλογικές της δεσμεύσεις που θα είχε τούτη εδώ. Ούτε ντροπή ούτε φιλότιμο. Υπόδουλοι στο νταμαρόλαδο. Για αυτό ζητούσαν γονατιστοί την ψήφο μας. Είχαν το σκοπό τους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ανώνυμος28/1/17 19:09

  ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΣΤΟΝ ΑΝΙΨΙΟ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ανώνυμος28/1/17 19:11

  Πάντως για γραφείο τυπου της ρουλιτσας καλους σας βρισκω συντροφοι διαχειριστες και αγαπημενοι μου ναυμάχοι

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ανώνυμος28/1/17 20:32

  Αυτό τον ανιψιό τον ανίκανο σωθεικαμε, α τον βάζει και στο Λιμενικό ταμείο, οικογενειακή υπόθεση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Κονδύλι για τα αδέσποτα έχει ο Δήμος γιατί χωρίς χρήματα πως θα εφαρμοστεί ο νόμος περισυλλογής περίθαλψης σίτισης κλπ πρόγραμμα στείρωσης?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Ανώνυμος28/1/17 21:58

  ρε εσείς ο Μιχαλάκης κοιμάται με τα τσαρούχια την τον βάζετε να κάνει θα τον φάνε τον άμοιρο τα σκυλιά

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Ανώνυμος28/1/17 22:56

  εγώ θέλω να μου λύσετε μια απορία στα Σελήνια που μένω πως γίνετε ξαφνικά να εμφανίζονται 2-3 αδέσποτα μαζί και ποτέ ένα μόνο του? Είναι τυχαίο? αποφασίζουν ξαφνικά δυο τρεις ιδιοκτήτες την φορά μαζί να αφήσουν τα σκυλιά τους στα Σελήνια?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Ανώνυμος28/1/17 23:50

  Ας ξεκινήσει από τα Παλούκια που καθυστερούμε να πάμε στις δουλιές μας γιατί πρέπει να αποφύγουμε πρώτα μία αγέλη γύρω στα 8-10 σκυλιά γώρω από τον Βασιλόπουλο και μετά άλλη μία μικρότερη πάνω στην προβλήτα.
  Ήμαρτον.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος29/1/17 19:18

   Φίλε μου, αυτή ακριβώς η αγέλη είναι που αναφέρω πιο πάνω εξω απο το σπίτι του Χατζή..

   Διαγραφή
 11. Ανώνυμος29/1/17 00:13

  Κάντε μια έρευνα στο διαδίκτυο στις αγγελίες ζώων και θα καταλάβετε, πανελλαδικά τι γίνετε, πολλοί είναι αυτοί που το έχουν κάνει επάγγελμα, και όταν είναι ημίαιμα και όχι ράτσας τα αφήνουν στην τύχη τους.Μετά θα βγούν οι άλλοι με τις κατσαρόλες να τα ταΐζουν και πάλι αδέσποτα θα είναι.Αν δεν θα συσταθεί μια σοβαρή υπηρεσία η οποία θα έχει την ευθύνη για την περισυλλογή και μεταφορά των αμοιρων ζωων σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο για περίθαλψη σίτιση και φύλαξη δεν θα αλλάξει η ρετσινια του χαρακτηρισμού αδέσποτο.Επίσης μέσω ιστοσελίδας στο διαδίκτυο η υπηρεσία αυτή να έχει το δικαίωμα σε όποιον ενδιαφέρεται να αποκτήσει ενα κατοικίδιο, να του το χαρίζουν, συνοδευόμενο με τα απαραίτητα πιστοποιητικά υγείας του κατοικίδιου και στοιχεία κατόχου, με απαραίτητο το ηλεκτρονικο μαρκάρισμα το λεγόμενο τσιπ θα βρίσκει το κάθε ζωάκι και έναν ιδιοκτήτη.Έτσι θα πάψει να λέγεται αδέσποτο,και ίσως με τα χρόνια κάνουν delete πολλοί απο τον εγκέφαλο τους την λέξη αδέσποτο.Δεν μπορεί ο νόμιμος ιδιοκτήτης να κινδυνεύει ανα πάσα στιγμή που κάνει βόλτα τον σκύλο του απ τον οποιοδήποτε που θα τον καταγγείλει γιατί δεν μάζεψε τα περιττώματα του σκύλου του απο το πεζοδρόμιο ως ορίζει ο νόμος για π.χ, και τα αδέσποτα λεγόμενα κατά τα άλλα απο τους αρμόδιους φορείς που τα ποτίζουν τα ταΐζουν αλλά πάλι αδέσποτα είναι να αφοδευουν στα μούτρα μας στο πεζοδρόμιο εξω απο τα σουβλατζίδικα έλεος !! Μακάρι να αλλάξει κάτι προς το καλύτερο νέος άνθρωπος είναι, καλή επιτυχία στο παλικάρι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Ανώνυμος29/1/17 09:07

  Η οικογενειοκρατία καλά κρατεί.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Ανώνυμος30/1/17 02:17

  Αντε ρε βλάκα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Tο salamina.press δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.