Αλλαγή φρουράς στο Δήμο Σαλαμίνας για την "Περισυλλογή αδέσποτων ζώων"

Ενώ τα αδέσποτα έχουν κατακλύσει το νησί με καταγεγραμμένα πολλά περιστατικά επίθεσης και τραυματισμού συμπολιτών μας, στο Δήμο ψάχνουν τον κατάλληλο άνθρωπο που θα δώσει λύση σ΄ αυτό το πολύ σοβαρό πρόβλημα για τη δημόσια υγεία. 

-->
Έτσι πριν λίγες ημέρες είχαμε, με απόφαση Δημάρχου, την ανάθεση της αρμοδιότητας «Περισυλλογής αδέσποτων ζώων σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία» από τον Αντιδήμαρχο Δήμου Σαλαμίνας κ. Χατζή Αντώνιο του Νικολάου στον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Σαλαμίνας κ. Νάννο Μιχαήλ του Ευαγγέλου. 

Ελπίζουμε ο κ. Μιχ. Νάννος να αποδειχθεί ποιο αποτελεσματικός από τον προκάτοχό του.

Ακολουθεί το κείμενο της απόφασης:


Τροποποιούμε την υπ’ αριθ. 144/2015 Απόφαση της Δημάρχου Σαλαμίνας ως προς το σκέλος της αρμοδιότητας της «Περισυλλογής αδέσποτων ζώων σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία» από τον Αντιδήμαρχο Δήμου Σαλαμίνας κ. Χατζή Αντώνιο του Νικολάου στον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Σαλαμίνας κ. Νάννο Μιχαήλ του Ευαγγέλου.

 Η παρούσα Απόφαση να δημοσιευθεί μία φορά σε μία ημερήσια εφημερίδα του Νομού ή σε μία εφημερίδα της Πρωτεύουσας του Νομού και να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου μας. 


 Η Δήμαρχος Σαλαμίνας 
 Νάννου – Παπαθανασίου Ισιδώρα