ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΧΑΤΖΗΠΕΡΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ, ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ, ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Στην εκδήλωση για την ενίσχυση του Κοινωνικού Ιατρείου, Φαρμακείου, Παντοπωλείου που οργανώθηκε στη Σαλαμίνα παραβρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων, κος Παναγιώτης Χατζηπέρος. Μετέφερε τις ευχές της Περιφέρειας και της Περιφερειάρχη κας Ρένας Δούρου και έδωσε τις ευχές του για Καλή Χρονιά με Υγεία, Θετική Ενέργεια, Αλληλεγγύη και Εθελοντισμό.


Συνεχάρη τους εθελοντές για την προσφορά τους και επεσήμανε, ότι στις δύσκολες μέρες, όπως αυτές που ζούμε, ο εθελοντισμός και η αλληλεγγύη πρέπει να είναι το πρώτιστό μας μέλημα για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες που το έχουν ανάγκη και οι εθελοντές του κοινωνικού Ιατρείου, Φαρμακείου, Παντοπωλείου αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση.  Καθημερινά εξυπηρετούν πάνω από 150 συμπολίτες μας οι οποίοι το έχουν ανάγκη. Η προσφορά του δεν περιορίζεται μόνο στη Σαλαμίνα αλλά επεκτείνεται  και στα υπόλοιπα νησιά της Π.Ε. Νήσων με φάρμακα και αναλώσιμα.



Τέλος, ο κ. Χατζηπέρος πρότεινε να γίνουμε όλη μια μεγάλη αγκαλιά με θετική ενέργεια, έτσι ώστε οι συνάνθρωποί μας και ιδιαίτερα τα παιδιά που έχουν ανάγκη να μην αισθάνονται μόνοι τους, όχι μόνο αυτές τις μέρες, αλλά όλο το χρόνο.