Νίκη με ανατροπή για τον Αίαντα Σαλαμίνας

Με νίκη συνέχισε ο Αίαντας Σαλαμίνας τις υποχρεώσεις του για το Πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΠ, παραμένοντας στο -2 απο την 2η Θύελλα Μοσχάτου.

Οι παίκτες του Στάθη Φουρίκη επικράτησαν με 2-1 του Αστέρα Κερατσινίου, ανατρέποντας το 1-0 του ημιχρόνου, δείχνοντας οτι παραμένουν σε καλό φεγγάρι.



Σκόρερ για τους Σαλαμίνιους ήταν οι Χανιώτης με πέναλτι που κέρδισε ο Χρόνης στο 62' και Παπαμιχαήλ που πέτυχε το γκολ της νίκης στο 85', ξεσπώντας σε πανηγυρισμούς.

Η ομάδα του Κερατσινίου προσπάθησε να απαντήσει αλλά έπεσε πάνω στον Βασιλειάδη.

Ο νεαρός σταμάτησε ένα δυνατό σουτ στο 75' στην αριστερή του γωνία, στο 86' ένα τετ-α-τετ και στο 89' σε μια φάση σύγχυσης μεταξύ των παικτών των 2 ομάδων, έπεσε με τάκλιν ίσα ίσα και την έδιωξε πριν προλάβει ο επιθετικός να βγει σε θέση βολής.


Ο τεχνικός των νησιωτών, κ.Φουρίκης, τόνισε για την ψυχολογία που έχουν οι ποδοσφαιριστές του και το φορτίο που κουβαλάνε απο την αρχή της χρονιάς λόγω της περσινής τιμωρίας των -6 βαθμών, και οτι αυτό έχει λειτουργήσει υπέρ τους σε αυτό το σημείο του Πρωταθλήματος:

''Βάλαμε ακόμη 3 βαθμούς στο σακούλι, με αποτέλεσμα να βρισκόμαστε πιο κοντά στο στόχο μας.

Δεχτήκαμε γκολ πολύ νωρίς απο στημένη φάση, αλλά όταν οι αντιπάλοι μας μέιναν με 10 παίκτες, κλειστήκαμε και βομβαρδίζαμε ανορθόδοξα την εστία τους μέχρι να πετύχουμε το γκολ της ισοφάρισης.

Στο 2ο ημίχρονο είμασταν καλύτεροι και καταφέραμε να γυρίσουμε το ματς τούμπα.

Μπράβο στον κόσμο για ακόμη μια φορά, αλλά θέλω να μοιράσω και στους ποδοσφαιριστές μου πολλά συγχαρητήρια, γιατί παρόλα τα βάσανα, το άγχος και την φόρτιση που περνάνε φέτος λόγω του -6, κάνουν μια τεράστια υπέρβαση αναγκάζοντας μας να μην έχουμε χάσει ούτε βαθμό.

Μας έκανε πιο δυνατούς και πιο ενωμένους.

Καταφέρνουμε και ξεπερνάμε το άγχος μας σε κάθε παιχνίδι''.


του Παναγιώτη Σαριμπάλογλου - sportactive.gr