Για γέλια και για κλάματα: Τον Φουρθιώτη κατεβάζει υποψήφιο στη Β’ Πειραιά ο Μητσοτάκης!

Αν τελικά ισχύουν όλα αυτά και δεν είναι μια καλοστημένη φάρσα, τότε είναι όλοι τους για γέλια και για κλάματα! 
Σε τηλεκόμμα μετατρέπει την Νέα Δημοκρατία με τις επιλογές του ο Μητσοτάκης. Μετά τους Ρουβά, Ρέμο, Μπογδάνο, Τατιάνα Στεφανίδου τώρα κατεβάζει και το Μένιο Φουρθιώτη στη Β’ Πειραιά. 

-->
Το ερώτημα βέβαια είναι αν θα είναι ακόμη αρχηγός ο Μητσοτάκης όταν γίνουν εκλογές καθώς οι επιλογές του έχουν εξοργίσει τους βουλευτές του που στην ουσία τους καλεί να παραδώσουν τις έδρες τους σε δημοφιλή άλλα άσχετα με την πολιτική ονόματα και πρόσωπα.

Έντονες συγκρούσεις στο εσωτερικό της ΝΔ με τον Μητσοτάκη σε απόγνωση.
Βουλευτές και στελέχη αντιδρούν στις μεταγραφές Μητσοτάκη από άλλα κόμματα αλλά και στα μεγάλα ονόματα όπως Ρουβάς, Στεφανίδου, Ρέμος, Μπογδάνος τα οποία θεωρούν ότι απλώς θα καταλάβουν την έδρα εκτοπίζοντας κάποιον σημερινό βουλευτή από τη θέση του.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα η σφαγή στο υπόλοιπο Αττικής όπου προορίζεται για υποψήφιος ο Σάκης Ρουβάς. Κορυφαίος βουλευτής τις τελευταίες μέρες δεν μιλιέται με τον Μητσοτάκη και του ζητά να μην περάσει ούτε από έξω από την περιφέρεια του ο Σάκης Ρουβάς.
Τα ίδια χάλια και σε άλλες περιφέρειες με την θέση του Μητσοτακη να εχει κλονιστεί και να ειναι ένα βήμα πριν αποχωρήσει απο την ηγεσία του κόμματος. Μάλιστα τις τελευταίες ώρες παίζει και το σενάριο σε περίπτωση που η ΝΔ έρθει πρωτο κομμα το ΠΑΣΟΚ να απαιτήσει να μην ειναι πρωθυπουργός ο Μητσοτακης αλλα ο Σαμαράς ( το κόλπο στήνει ο Βενιζέλος που αν παραμείνει στο ΠΑΣΟΚ θα το κανει μόνο για αυτο τον λογο ) και αυτο εχει εξοργίσει τον Μητσοτακη περισσοτερο απο όλα.

πηγή:se-skepseis.gr