Κανένας άνθρωπος μόνος στην κρίση

Με το σύνθημα: Κανένας άνθρωπος μόνος στην κρίση, το Κοινωνικό Ιατρείο - Φαρμακείο Αλληλεγγύης Σαλαμίνας ξεκίνησε την εκδήλωση στην αίθουσα του resort "Μελίνα". 

-->


Η αγάπη προς τον συνάνθρωπο , η αλληλεγγύη με σκοπό την στήριξη και την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων του, η κ. Εφη Ζήση ψυχή του Κοινωνικού φαρμακείου και πάντα πρόθυμη να εξυπηρετήσει οπουδήποτε παραστεί ιατροφαρμακευτική ανάγκη , η επιτροπή και οι εθελοντές οργάνωσαν μια πολύ όμορφη βραδιά με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του.




Η κ. Ζήση στον λόγο της δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την Δημοτική αρχή για την παραχώρηση μεγαλύτερου χώρου για την κάλυψη των αναγκών της υπηρεσίας.







Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων ο οποίος τόνισε την πολύ σημαντική δουλειά που γίνεται στην Σαλαμίνα, αφού στο κοινωνικό μας ιατρείο όπως τόνισε γίνεται πάρα πολύ σοβαρή δουλειά και έργο, με αποτέλεσμα η Σαλαμίνα να καλύπτει και να βοηθά ανάγκες όλης της περιφερειακής κοινότητας ανιδιοτελώς με συνεχή κοινωνική προσφορά.

Την εκδήλωση παρουσίασε ο δημοτικός σύμβουλος κ. Κων/ νος Μαριδάκης . Ακολούθησε καλλιτεχνικό Πρόγραμμα με Σαλαμίνιους καλλιτέχνες. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους εθελοντές που καταθέτουν ψυχή για τους συνανθρώπους τους. 


πηγή:facebook