Δεν εκποιείται το κατάστημα του Μαρινόπουλου στη Σαλαμίνα

Πράσινο φως για την εξαγορά Μαρινόπουλου από τον Σκλαβενίτη
Ευχάριστα τα νέα για δεκάδες εργαζόμενους στο κατάστημα του Μαρινόπουλου στη Σαλαμίνα, σε αντίθεση με άλλους συναδέλφους τους, αφού δεν βρίσκεται στη λίστα με τα 22 καταστήματα της αλυσίδας που θα εκποιηθούν. 

Η Επιτροπή Ανταγωνισμού ενέκρινε -υπό συγκεκριμένους όρους- την απόκτηση καταστημάτων του ομίλου Μαρινόπουλου από τον όμιλο Σκλαβενίτης. Μεταξύ των συμφωνηθέντων όρων περιλαμβάνεται η εκποίηση 22 καταστημάτων λιανικής πώλησης, καθώς και η διατήρηση εμπορικής συνεργασίας με τοπικούς προμηθευτές της Μαρινόπουλος για διάστημα 3 ετών και υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

-->
Σε κάθε περίπτωση, πάντως, οι εμπλεκόμενες πλευρές δεν έχουν καταφέρει ακόμη να ξεπεράσουν τα νομικά προβλήματα από την ενεργοποίηση της διαλυτικής αίρεσης της συμφωνίας που προκάλεσε η καθυστέρηση δημοσίευσης της δικαστικής απόφασης.
Υπενθυμίζεται ότι το σίριαλ με τη «διάσωση» της «Μαρινόπουλος» πήρε νέες διαστάσεις λόγω της καθυστέρησης κατά μία ημέρα στην έκδοση της απόφασης από το Πρωτοδικείο Αθηνών, που με τη σειρά της είχε αποτέλεσμα να ξεπερνιέται κατά μία ημέρα η προβλεπόμενη περίοδος των 30 ημερών για την άσκηση τριτανακοπών που είχε καταληκτική ημερομηνία τη 14η Φεβρουαρίου.

efsyn.gr