ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: "Κωλυσιεργία,αμετροέπεια,δόλιες υπερχρεώσεις λογαριασμών από την υπηρεσία Ύδρευσης του Δήμου Σαλαμίνας"

Καλή κι ευλογημένη να είναι η νέα χρονιά!
Είμαι μία δημότης του Δήμου Κερατσινίου που τυγχάνει να είμαι κάτοχος οικοπέδου στον Δήμο Σαλαμίνας.Λαμβάνω το θάρρος να σας στείλω αυτή την επιστολή, για να καταγγείλω τη δυσλειτουργία που διακρίνει την αρμόδια για θέματα ύδρευσης υπηρεσία του Δήμου Σαλαμίνας. 
-->

Κωλυσιεργία,αμετροέπεια,δόλιες υπερχρεώσεις λογαριασμών,αδυναμία στην εκπλήρωση των υποχρεώσεων της συγκεκριμένης υπηρεσίας προς τους πολίτες, ειρωνικά σχόλια και μετάθεση ευθυνών από  υπαλλήλους του συγκεκριμένου τμήματος προς το συναλλασσόμενο κοινό. Κάθε φορά που θα πρέπει να έρθει κανείς σε επαφή με τη συγκεκριμένη υπηρεσία είναι σαν να πρέπει να περάσει από <<Συμπληγάδες Πέτρες>>. 

 Αν επιθυμείτε να εξυπηρετηθείτε άμεσα, καλό θα είναι να έχετε μαζί σας τον προσωπικό σας δικηγόρο. Στην αντίθετη περίπτωση θεωρήστε απολύτως βέβαιο ότι: α) το αίτημά σας δεν πρόκειται ποτέ να εκπληρωθεί και κανείς δε θα μπορέσει να βρει ένα ικανό επιχείρημα για να σας εξηγήσει το γιατί, β)θα περάσετε ατελείωτες ώρες γράφοντας επιστολές και αιτήματα τα οποία σημειωτέον, μην ξεχάσετε να πρωτοκολλήσετε, γιατί μετά την απομάκρυνσή σας από την  υπηρεσία κανείς δε θα θυμάται ούτε εσάς ,αλλά ούτε και το λόγο της επίσκεψής σας, γ)θα ξοδέψετε τόσο  χρόνο και τόσα  χρήματα για τις  μετακινήσεις σας που θα μετανιώσετε την ώρα και τη στιγμή που αποφασίσατε να διεκδικήσετε το δίκιο σας . 

Για όλους τους παραπάνω λόγους που ταλαιπωρούν όχι μόνο έμενα αλλά και εκατοντάδες άλλους συνανθρώπους μου, αποφάσισα να σας γράψω και να σας ζητήσω τη δημοσίευση της επιστολής μου. Τα όσα προανέφερα δεν είναι αποκύημα της φαντασίας μου αλλά προϊόν προσωπικού βιώματος και εμπειρίας ετών. 
Πραγματικά είναι άδικο κάποιοι που αποκομίζουν οφέλη από την κακή λειτουργία του συγκεκριμένου τμήματος του Δήμου να γίνονται αιτία για τη δυσφήμηση όλων των υπαλλήλων , όπως εξίσου άδικο είναι οι προϊστάμενοι του τμήματος ύδρευσης αλλά και η Δημοτική αρχή να κωφεύουν στις καταγγελίες των πολιτών και να μην προβαίνουν στις απαραίτητες ενέργειες για την εξυγίανσή του.

Στη διάθεσή σας, εφόσον το κρίνεται σκόπιμο, επώνυμα  μπορώ να προσκομίσω αποδεικτικά στοιχεία για όλες τις προαναφερθείσες κατηγορίες .


Με εκτίμηση 

Μια απηυδισμένη πολίτης