Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου 2017

ΥΠΕΝ: Όχι τζάκια και θερμάστρες για δύο ημέρες στην Αττική

Αιθαλομίχλη σκέπασε την Αθήνα την Κυριακή (λήψη από τον Βύρωνα). Το υπ. Περιβάλλοντος ζητά από τους πολίτες να αποφύγουν σήμερα και αύριο τη χρήση τζακιών, θερμαστρών στερεών καυσίμων και θερμαστρών βιομάζας, ώστε να μην επαναληφθεί το σκηνικό
Να αποφύγουν τη Δευτέρα και την Τρίτη, 2 και 3 Ιανουαρίου, τη χρήση τζακιών, θερμαστρών στερεών καυσίμων και θερμαστρών βιομάζας συνιστά στους πολίτες της Αττικής το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, παρακαλώντας τους θερμά για τη θετική ανταπόκρισή τους στη σύσταση αυτή.

-->


Όπως εξηγεί, με βάση την πρόβλεψη της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, σήμερα και αύριο στο Λεκανοπέδιο θα επικρατήσουν μετεωρολογικές συνθήκες -άπνοια και θερμοκρασιακή αναστροφή- που ευνοούν τη συσσώρευση ρύπανσης από αιωρούμενα σωματίδια.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου παρακολουθούν την εξέλιξη των τιμών των συγκεντρώσεων των αιωρούμενων σωματιδίων σε 24ωρη βάση.


in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο salamina.press δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.