Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2017

Η κοπή της πίτας του Εργατικού Κέντρου Σαλαμίνας

Με την συμμετοχή μελών,εργαζομένων, πρώην προέδρων, παρουσία της Δημάρχου Σαλαμίνας, αντιδημάρχων, , προέδρων & μελών των κοινοτικών συμβουλίων και εκπροσώπων των φορέων της Σαλαμίνας , πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Εργατικό Κέντρο Σαλαμίνας.

-->

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου και δημοτικός σύμβουλος κ. Ι. Σκιαθίτης , ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με υγεία και αμέσως μετά έδωσε τον λόγο στην Δήμαρχο Σαλαμίνας η οποία με την σειρά της, αναφέρθηκε στα προβλήματα της καθημερινότητας που παραμένουν άλυτα (ανεργία, απολύσεις, ανασφάλιστη εργασία, εργατικά ατυχήματα κ.α.).

Η ακρίβεια, η ανεργία και οι απολύσεις είναι ζητήματα που χρίζουν άμεσης αντιμετώπισης. Κάλεσε τους εργαζόμενους να είναι κοντά στο σωματείο και να βρίσκονται σε επαγρύπνηση.Οι κοινωνικές αξίες της αλληλεγγύης, της ισότητας και της κοινωνικής δικαιοσύνης, είναι απαιτητές όσο ποτέ άλλοτε και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να χάσουμε την αισιοδοξία την πίστη, την ελπίδα μας, έννοιες που θα μας οδηγήσουν να κάνουμε το μεγάλο βήμα.


2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος6/2/17 17:27

    Τους εργάτες δεν βλέπω??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος6/2/17 17:35

    Δεν βλέπω κανένα εργαζόμενο. Όλο το επιτελείο της Δημάρχου. Που είναι οι εργαζόμενοι ρε Σκιαθίτη; Τι πίτα κόψατε χωρίς εργαζόμενους; Αυτή δεν είναι πίτα Εργατικού κέντρου. Αυτή είναι πίτα ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tο salamina.press δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.