Η κοπή της πίτας του Εργατικού Κέντρου Σαλαμίνας

Με την συμμετοχή μελών,εργαζομένων, πρώην προέδρων, παρουσία της Δημάρχου Σαλαμίνας, αντιδημάρχων, , προέδρων & μελών των κοινοτικών συμβουλίων και εκπροσώπων των φορέων της Σαλαμίνας , πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Εργατικό Κέντρο Σαλαμίνας.

-->

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου και δημοτικός σύμβουλος κ. Ι. Σκιαθίτης , ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με υγεία και αμέσως μετά έδωσε τον λόγο στην Δήμαρχο Σαλαμίνας η οποία με την σειρά της, αναφέρθηκε στα προβλήματα της καθημερινότητας που παραμένουν άλυτα (ανεργία, απολύσεις, ανασφάλιστη εργασία, εργατικά ατυχήματα κ.α.).





Η ακρίβεια, η ανεργία και οι απολύσεις είναι ζητήματα που χρίζουν άμεσης αντιμετώπισης. Κάλεσε τους εργαζόμενους να είναι κοντά στο σωματείο και να βρίσκονται σε επαγρύπνηση.Οι κοινωνικές αξίες της αλληλεγγύης, της ισότητας και της κοινωνικής δικαιοσύνης, είναι απαιτητές όσο ποτέ άλλοτε και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να χάσουμε την αισιοδοξία την πίστη, την ελπίδα μας, έννοιες που θα μας οδηγήσουν να κάνουμε το μεγάλο βήμα.