Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2017

Εγκαινιάστηκαν από τη Δήμαρχο Σαλαμίνας τα νέα γραφεία του Δημόσιου ΙΕΚ (δείτε φώτο)

Η λειτουργία του Δ.Ι.Ε.Κ Σαλαμίνας ευοδώθηκε από την Δημοτική αρχή σε συνεργασία με το Τμήμα Παιδείας & δια βίου μάθησης,και την αντιδήμαρχο κ. Ε. Μπινιάρη τον Μάρτη του 2015. Συστεγάζεται και συλλειτουργεί με το 1ο ΕΠΑΛ , το εσπερινό ΕΠΑΛ και το εργαστηριακό κέντρο Σαλαμίνας με αρμονικό τρόπο. Τα γραφεία διοίκησης του Δ.Ι.Ε.Κ στεγάστηκαν αρχικά στο ισόγειο του εργαστηριακού κέντρου ,με ελάχιστο εξοπλισμό.

-->
Η δημιουργία αυτόνομων ευρύχωρων και λειτουργικών χώρων όμως αποτελούσε επιτακτική ανάγκη. Με την συμβολή της Δημοτικής αρχής παραχωρήθηκαν τα παλιά αποδυτήρια του ΕΠΑΛ τα οποία εξ ολοκλήρου αναμορφώθηκαν,, ανακατασκευάστηκαν ,και μετατράπηκαν σε σύγχρονα γραφεία. Χτες  οι νέοι χώροι αυτοί.Η Δήμαρχος Σαλαμίνας ευχαριστεί, την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας & Πολιτισμού κ. Μπινιάρη,και το τμήμα παιδείας και δια βίου μάθησης μαζί με την διευθύντρια κ. Λέκκα τον πρόεδρο της επιτροπής παιδείας κ. Γκλίστη τον πρόεδρο της Β΄βάθμιας εκπαίδευσης κ. Κορρό, και τον διευθυντή του Δ.ΙΕΚ κ. Σαλματάνη, για την άψογη συνεργασία τους.
1 σχόλιο:

 1. Ανώνυμος2/2/17 07:00

  ΕΤΣΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΤΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΣΑΒΕΣ.
  Η ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΙΕΚ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΤΣΑΒΕΣ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΥΜΠΑΝΟΚΡΟΥΣΙΕΣ ΠΕΤΥΧΕ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΙΕΚ.
  ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΛΟΜΒΕΡΔΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ.
  ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΑΒΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Tο salamina.press δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.