Εγκαινιάστηκαν από τη Δήμαρχο Σαλαμίνας τα νέα γραφεία του Δημόσιου ΙΕΚ (δείτε φώτο)

Η λειτουργία του Δ.Ι.Ε.Κ Σαλαμίνας ευοδώθηκε από την Δημοτική αρχή σε συνεργασία με το Τμήμα Παιδείας & δια βίου μάθησης,και την αντιδήμαρχο κ. Ε. Μπινιάρη τον Μάρτη του 2015. Συστεγάζεται και συλλειτουργεί με το 1ο ΕΠΑΛ , το εσπερινό ΕΠΑΛ και το εργαστηριακό κέντρο Σαλαμίνας με αρμονικό τρόπο. Τα γραφεία διοίκησης του Δ.Ι.Ε.Κ στεγάστηκαν αρχικά στο ισόγειο του εργαστηριακού κέντρου ,με ελάχιστο εξοπλισμό.

-->
Η δημιουργία αυτόνομων ευρύχωρων και λειτουργικών χώρων όμως αποτελούσε επιτακτική ανάγκη. Με την συμβολή της Δημοτικής αρχής παραχωρήθηκαν τα παλιά αποδυτήρια του ΕΠΑΛ τα οποία εξ ολοκλήρου αναμορφώθηκαν,, ανακατασκευάστηκαν ,και μετατράπηκαν σε σύγχρονα γραφεία. Χτες  οι νέοι χώροι αυτοί.



Η Δήμαρχος Σαλαμίνας ευχαριστεί, την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας & Πολιτισμού κ. Μπινιάρη,και το τμήμα παιδείας και δια βίου μάθησης μαζί με την διευθύντρια κ. Λέκκα τον πρόεδρο της επιτροπής παιδείας κ. Γκλίστη τον πρόεδρο της Β΄βάθμιας εκπαίδευσης κ. Κορρό, και τον διευθυντή του Δ.ΙΕΚ κ. Σαλματάνη, για την άψογη συνεργασία τους.