Ανοιχτή επιστολή προς τον Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κ. Παναγιώτη Χατζηπέρο

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
  
Συντήρηση και επισκευή οδοποιίας Νήσου Σαλαμίνας

Προς: Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κ. Παναγιώτη Χατζηπέρο.


Αξιότιμε Κύριε Χατζηπέρο,

Στην διαδικτυακή ομάδα μας “Salamis News It” η οποία αριθμεί πάνω από 2.500 άτομα από την Σαλαμίνα και στην οποία έχω την χαρά να είμαι διαχειριστής , γινόμαστε καθημερινά μάρτυρες αναρτήσεων και ερωτημάτων όσον αφορά την έναρξη των  εργασιών του έργου «Συντήρηση και επισκευή οδοποιίας Νήσου Σαλαμίνας» προϋπολογισμού ύψους 2.500.000,00 € (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ), για το οποίο έχει υπογραφεί η Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Σαλαμίνας από τις αρχές του μήνα Ιανουαρίου.

-->



Κάθε μέρα είμαστε αντιμέτωποι με αυτό το ΆΘΛΙΟ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ οδικό δίκτυο. Τα μεταφορικά μας μέσα εμφανίζουν φθορές και βλάβες.  Εξαιτίας της οικονομικής κατάστασης δυσκολευόμαστε να ανταπεξέλθουμε στις ζημιές.  Κινδυνεύει η σωματική ακεραιότητα τόσο των πεζών όσο και των οδηγών κυρίως δικύκλων .

Αφού σας ευχαριστήσουμε τόσο προσωπικά όσο και θεσμικά για την άμεση ανταπόκριση ως περιφέρεια στο πιο σημαντικό αίτημα της Σαλαμίνας (Δημοτικής αρχής και πολιτών) θα θέλαμε να μας ενημερώσετε για την πορεία των διαδικασιών και ιδιαίτερα για το πότε θα βγουν οι όροι του διαγωνισμού ώστε να ξεκινήσει το έργο.

Σας παρακαλώ μην ξεχνάτε ότι πλησιάζει η καλοκαιρινή περίοδος, κάτι που αυτό σημαίνει ότι ο πληθυσμός του νησιού θα τετραπλασιαστεί (το λιγότερο) με ότι αυτό συνεπάγεται. Καταλαβαίνουμε το δύσκολο και βαρύ πρόγραμμα που έχετε αλλά πιστεύουμε πως είναι ότι πιο σημαντικό για το νησί της Σαλαμίνας.

Πιστεύοντας ότι μιλάμε εκπροσωπώντας όχι μόνο τα 2.500 μέλη της ομάδας μας αλλά όλους τους κατοίκους της Σαλαμίνας, σας παρακαλούμε να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας ώστε να ξεκινήσει το έργο που περιμένουμε εδώ και δεκαετίες.

                 



Με εκτίμηση
Φουρτόζος Ιωσήφ – Στυλιανός
Κρανιδιώτης Γεώργιος


Διαχειριστές διαδυκτιακής ομάδας “Salamis News It