Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2017

Από σήμερα Πέμπτη η πληρωμή των δικαιούχων της πρώτης φάσης του ΚΕΑ

Από σήμερα το απόγευμα της 9:00 μέχρι και το πρωί της Παρασκευής 10 Φεβρουαρίου 2017, θα πραγματοποιηθεί η πληρωμή των δικαιούχων της πρώτης φάσης (30 δήμων) του προγράμματος «Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης» για τον Ιανουάριο 2017, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

-->

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας, πρόκειται για την τελευταία πληρωμή μετά την παράταση που είχε δοθεί μέχρι 31-1-2017, ενώ το ποσό που θα πιστωθεί ανέρχεται σε 12.182.555,70 ευρώ και αφορά 48.160  δικαιούχους του προγράμματος.


Τα ποσά που θα λάβουν τις επόμενες μέρες οι δικαιούχοι του ΚΕΑ, ξεκινούν από 200 ευρώ το μήνα και φτάνουν ως και τα 500 ευρώ το μήνα ανάλογα με τα μέλη της οικογένειας.

Η καταβολή της δόσης του Ιανουαρίου, πιθανά θα είναι και η τελευταία για χιλιάδες δικαιούχους του προγράμματος της πρώτης φάσης του ΚΕΑ. Υπενθυμίζουμε ότι η συγκεκριμένη δόση αφορά του πολίτες που ήταν ενταγμένοι στο πιλοτικό πρόγραμμα που «έτρεξε» σε 30 δήμους και ωφελήθηκαν περίπου 35.000 νοικοκυριά.
Οι πληρωμές του μήνα Φλεβάρη, για το νέο ΚΕΑ, θα αφορούν πλέον 700.000 δικαιούχους, με τη διαδικασία της υποβολής των αιτήσεων, να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο salamina.press δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.