Συντήρηση, αναβάθμιση και βελτίωση γηπέδου Αμπελακίων Σαλαμίνας

Συνέπεια λόγων και έργων.
Η Περιφέρεια Αττικής έβαλε την 1η από τις 5 ψηφίδες στη στοχευμένη προσπάθεια για αυτοδυναμία, αυτοτέλεια και αυτάρκεια σε αθλητικές υποδομές –στο νησί της Σαλαμίνας– με τη δημιουργία αθλητικών κέντρων και τη βελτίωση των υφιστάμενων.

-->
Σ’ αυτό το πλαίσιο δράσης, χτες, στη 5η Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου εγκρίθηκε ομόφωνα η σύναψη της Προγραμματικής Σύμβασης του έργου «Συντήρηση, αναβάθμιση και βελτίωση γηπέδου Αμπελακίων Σαλαμίνας», που εισηγήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων, κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος.


Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 520.000,00€ και αφορά τη δημιουργία ενός ασφαλούς και ποιοτικού χώρου που θα μπορεί να υποστηρίζει αθλητικές εκδηλώσεις σε όλες  τις εποχές του χρόνου και οποίος, πέραν όλων των άλλων, θα περιορίσει τους τραυματισμούς των αθλουμένων.
Έχουν προγραμματιστεί να εκτελεστούν εργασίες αντικατάστασης του φυσικού χλοοτάπητα με συνθετικό, εργασίες συντήρησης των κοινόχρηστων χώρων (αποδυτηρίων, γραφείων, κ.τ.λ.), εργασίες κατασκευής και τοποθέτησης μεταλλικών κερκίδων, καθώς και τοποθέτηση μεγαφωνικής εγκατάστασης.


Ακολουθούν άλλα 2 γήπεδα και 2 κλειστά γυμναστήρια για το νησί της Σαλαμίνας.