Γιάννης Λένης: "Δημοσίευμα αβάσιμο που δεν αντανακλά την αλήθεια και αποτελείται μόνο από συκοφαντίες"

Επιθυμώ να αναφέρω στους «φίλους» μου, πως το σχετικό δημοσίευμα που αναφέρεται στο πρόσωπό μου και δημοσιεύθηκε από γνωστό πολέμιο της τωρινής Δημοτικής Αρχής, είναι παντελώς αβάσιμο, δεν αντανακλά την αλήθεια, αποτελείται μόνο από συκοφαντίες και φυσικά έχει ως απώτερο σκοπό την σπίλωση του ονόματός όχι μόνο του δικού μου αλλά της Δημοτικής Αρχής.
Στον Π/Υ του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σαλαμίνας, για το οικονομικό έτος 2017, στην σελίδα 10, με κωδικό Αριθμό 10-6691.000 αναφέρεται Προμήθεια ειδών σημαιοστολισμού, φωτογραφιών κλπ για το οικονομικό έτος 2017 με ποσόν 200,00 €.
-->

Το σύνολο της κατηγορίας αυτής δε είναι 60.000,00 € και αναφέρεται σε ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΑΠΑΝΕΣ ήτοι δαπάνες προμήθειας αναλωσίμων, δαπάνες προμήθειας αναλωσίμων ΗΥ, αντίτυπα, προμήθεια βιβλίων, εκτυπώσεις, συνδρομές σε ΟΛΕΣ τις εφημερίδες της Σαλαμίνας, συνδρομές σε περιοδικά και άλλες εκδόσεις, προμήθεια ειδών γραφείου, προμήθεια ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών συσκευών, προμήθεια αναλωσίμων υλικών για συσκευές γραφείου, βιβλιοδεσίες, είδη καθαριότητας , προμήθεια φαρμάκων, προμήθεια σημαιοστολισμού και φωτογραφιών, προμήθεια αναλωσίμων συντήρησης ΧΖΛ κλπ.


Η επίμαχη προμήθεια σημαιοστολισμού και φωτογραφιών, είναι μόλις ποσού 200,00 ενώ ο λαϊκός δικαστής της Σαλαμίνας αναφέρει πως είναι 31.000.

Όσο για το οικονομικό έτος 2016 για όλα τα παραπάνω ξοδεύτηκε συνολικά το προαναφερθέν ποσό δηλαδή 31.000,00 € ενώ για τον σημαιοστολισμό ξοδεύτηκε ποσό 200,00 € όπως προαναφέρω.
Τέλος ενημερώνω πως απέναντι σε αυτό το δημοσίευμα που είχε πρόθεση σπίλωσης και συκοφαντίας προτίθεμαι να κάνω χρήση κάθε νόμιμου δικαιώματός μου.

Ο Πρόεδρος του ΔΛΤΣ
Γιάννης Λένης
Δημοτικός Σύμβουλος