Τρένο ο Αίαντας, συνέτριψε την Θύελλα Μοσχάτου

Όταν μια ομάδα έχει τέτοια ιστορία πρέπει και να την θυμάται και να παίζει για την φανέλα. Έτσι ακριβώς λοιπόν έκαναν και οι παίκτες του Στάθη Φουρίκη στο σημερινό «ντέρμπι» απέναντι στην φιλοξενούμενη Θύελλα Μοσχάτου. Το παιχνίδι ήταν υψίστης σημασίας αφού με νίκη ο Αίαντας σκαρφάλωνε στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα αφήνοντας πίσω τους φιλοξενούμενους με ένα βαθμό διαφορά. 

-->
Έτσι κι’ έγινε, στο 35’ Χανιώτης και Ράμφος Λευτέρης συνεργάστηκαν άψογα και με γκολ του τελευταίου άνοιξε το σκορ για την ομάδα μας, η οποία προηγουμένως είχε χάσει αρκετές κλασικές ευκαιρίες.




Με το ημίχρονο να βρίσκει τον Αίαντα μπροστά με σκορ 0-1 ήρθε η επανάληψη του αγώνα για να δώσει ακόμα μεγαλύτερο προβάδισμα στους γηπεδούχους αφού ο Ράμφος Λ. πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 80’. Από εκεί και μετά στο παιχνίδι κυριάρχησαν τα νεύρα από την πλευρά της Θύελλας Μοσχάτου με αποκορύφωμα την αποβολή του προπονητή της από τον πάγκο μετά από διαμαρτυρίες του.

Με τον Άγιαξ να χάνει συνεχώς ευκαιρίες ήρθε και το κερασάκι στην τούρτα από τον Λάμπρο Χανιώτη που για ακόμη μία φορά ήταν ο πρωταγωνιστής του παιχνιδιού αφού με προσωπική ενέργεια και πάσα που φώναζε «δικό σου»  του Μελαμπιανάκη εκείνος έσυρε την μπάλα στα δίχτυα των αντιπάλων γράφοντας έτσι το τελικό 3-0 υπέρ της ομάδας μας.


Πλέον η ομάδα μας κινείται σε ρυθμούς ανόδου, αρκεί να διατηρήσει το σερί νικών και να αποφύγει κάποια γκέλα. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την νίκη.

πηγή: anatropessport.blogspot.gr

φωτογραφίες: Α.Σ.Σ "ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ" (Official)