"Φίλες"... ξανά;

Το τελευταίο διάστημα παρατηρούμε βήματα προσέγγισης από τη Δήμαρχο Σαλαμίνας έτσι ώστε να αποκατασταθούν οι σχέσεις με την ηγουμένη Παρθενία της Μονής Φανερωμένης.
Μετά από ένα καυτό και επεισοδιακό καλοκαίρι με αλληλοκατηγορίες που οδήγησαν στο να μην πραγματοποιηθεί το πανηγύρι της μονής, φαίνεται και οι δύο πλευρές να ρίχνουν νερό στο κρασί τους και να επανεξετάζουν το θέμα.

-->
Άλλωστε απ' αυτή την ιστορία όλοι βγήκαν ζημιωμένοι, τόσο ηθικά αλλά προπάντων οικονομικά...
Ένδειξη της αλλαγής κλίματος αποτελεί η επίσκεψη της Δημάρχου Σαλαμίνας πριν λίγες ημέρες στη μονή την ημέρα της ονομαστικής εορτής της ηγουμένης.

Όπως η ίδια αναφέρει στο προσωπικό της λογαριασμό στο facebook:

"Η εκκλησία μας σήμερα εορτάζει την μνήμη του Οσίου Παρθενίου , επισκόπου Λαμψάκου. Επ ευκαιρία της ονομαστικής εορτής της οσιοτάτης καθηγουμένης της Ιεράς Μονής Φανερωμένης, Παρθενίας μοναχής, παρεβρεθήκαμε στην θεία λειτουργία στην Ιερά Μονή. Δώσαμε τις ευχές μας στην ηγουμένη, η οποία ανταποκρινόμενη στην παρουσία μας μου χάρισε και - αποτέλεσε έκπληξη για έμενα - για ευλογία μια διπλή εικόνα, συνοδευόμενη από λόγια και ευχές γεμάτα από καλοσύνη. 
`Αλλωστε οι ευχές μας αν­ταποκρίνονται στίς προθέσεις μας, και η σεβαστή γερόντισσα για άλλη μια φορά με την ενάρετη παρουσία της, πιστοποίησε το νόημα και τον σκοπό που επιτελεί."