Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2017

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ!!! Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΚΥΝΟΣΟΥΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΣΤΗΝ COSCO

H Διαπαραταξιακή Επιτροπή για την διεκδίκηση των Αρχαιολογικών χώρων της Σαλαμίνας ψηφίστηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο στις 16/10/16 για να διεκδικήσει στο παρά πέντε τους αρχαιολογικούς χώρους που κατείχε παράνομα ο ΟΛΠ. Στις 19 του ίδιου μήνα άρχισε Μαραθώνιος  συναντήσεων με τον Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας και τον Πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ. 

-->

Στην πρώτη συνάντηση με τον πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ η θέση του ήταν απόλυτη. « Η Κυνόσουρα ανήκει στον ΟΛΠ και προορίζεται για Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη» σύμφωνα με το ΦΕΚ 68/2013. Χάριν των αδιάψευστων στοιχείων που παρουσίασαν μέλη της Επιτροπής, πετύχαμε το ακατόρθωτο. Η ΚΥΝΟΣΟΥΡΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ Η ΖΩΝΗ Α' ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ 200 ΜΕΤΡΑ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΑ ΤΗΣ ΚΥΝΟΣΟΥΡΑΣ ΕΞΑΙΡΕΘΗΚΑΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ. 

Δεν ικανοποιήθηκαν όλες μας οι επιδιώξεις.

Στόχος μας είναι να διεκδικήσουμε όλους τους χώρους που κατέχει παράνομα ο ΟΛΠ και να αποκατασταθεί η νομιμότητα στον Ιερό χώρο της Κυνόσουρας.   Δυστυχώς οι περιοχές αυτές είναι υποβαθμισμένες από την ανεξέλεγκτη δράση ρυπογόνων μονάδων και την έλλειψη ελέγχου από τους εντεταλμένους φορείς. Δήμος, Περιφέρεια, Αποκεντρωμένη και προ πάντων το Υπουργείο Πολιτισμού, ανέχονται και αποθρασύνουν την παρανομία. 

Δύο σημαντικές λεπτομέρειες. Ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ μας εξήγησε, ότι οι περιοχές τις οποίες κράτησε ο ΟΛΠ παρουσιάζουν οικονομικό ενδιαφέρον, διότι του αποδίδουν μισθώματα και ότι είναι ευθύνη του Δήμου να σταματήσει τις παράνομες δραστηριότητες. 

Δεύτερη και σημαντικότερη λεπτομέρεια είναι το ενδιαφέρον που έδειξαν οι επικεφαλής της Cosco, για την τουριστική αξιοποίηση της Κυνόσουρας. Μετά την εξαίρεσή της από την παραχώρηση, προσφέρθηκαν να δαπανήσουν σημαντικά ποσά για την αποκατάσταση των ζημιών και την ανάδειξή της σε πρότυπο αρχαιολογικό-ιστορικό προορισμό.  Στη συνάντηση ήταν παρούσα η Δήμαρχος η οποία έδειξε ενθουσιασμένη. Έβαλαν όμως μία προϋπόθεση, να καθαρίσει ο Δήμος την περιοχή από τις παράνομες δραστηριότητες.

Δυστυχώς η Δήμαρχος δεν θέλει να συγκρουστεί με κανένα, και οι παράνομες δραστηριότητες συνεχίζονται. Θεωρεί ότι με ευχολόγια , παρακαλετά και επιστολές, θα αποκατασταθεί η νομιμότητα. Η θεωρία αυτή έχει αποτύχει μετά από τις εκατοντάδες επιστολές που έχουν σταλεί στο πέρασμα των χρόνων.

Για να μην υπάρχει αμφιβολία ως προς τις προθέσεις μας, δηλώνουμε ότι ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες του έγκριτου συνταγματολόγου κ. Γεραπετρίτη που ήταν  στην διάθεση της Διαπαραταξιακής Επιτροπής με σύμφωνη γνώμη της Δημάρχου.

Δυστυχώς η Δήμαρχος δεν έχει εφαρμόσει καμία πρόταση του κ. Γεραπετρίτη. Το πρώτο εξώδικο εναντίον του ΟΛΠ για την νομιμότητα της Σύμβασης δεν το υπόγραψε και αναγκαστήκαμε να το υπογράψουμε τέσσερα μέλη της Επιτροπής. 

Το δεύτερο εξώδικο εναντίον της σκοπούμενης εγκατάστασης πλωτών δεξαμενών στην Ψυτάλλεια, ενώ το ψήφισε ομόφωνα το Δημοτικό συμβούλιο και πάλι αρνείται να το υπογράψει, ακυρώνοντας τη σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Το θέμα είναι σοβαρό. Πρόκειται για δύο τεράστιες δεξαμενές οι οποίες θα τοποθετηθούν στο Β.Δ  τμήμα  της Ψυτάλλειας  θα υποβαθμίσουν δραματικά την περιοχή και θα βρίσκονται σε απόσταση πνοής από την Κυνόσουρα, το Αμπελάκι και τα Σελήνια . Ενώ όλοι οι νομικοί, ο Συνταγματολόγος και ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου τον οποίο συμβουλευθήκαμε μας βεβαιώνουν ότι μπορούμε να κάνουμε το εξώδικο, η Δήμαρχος αμφισβητεί τη γνώμη τους και με τη στάση της αφήνει ελεύθερο πεδίο δράσης στον ΟΛΠ.

Είμαστε υποχρεωμένοι να ρωτήσουμε γιατί αναλαμβάνει τέτοια ευθύνη, αντίθετα με τις επιταγές των πιο έγκριτων νομικών;

Το επιστέγασμα της διαφωνίας της Δημάρχου με την Επιτροπή, η οποία ακολουθούσε πιστά τις οδηγίες του  κ. Γεραπετρίτη, ήταν η κατάργηση της Επιτροπής με το ατιολογικό  ότι η Επιτροπή περάτωσε το έργο της. Ήταν μία μελανή σελίδα για το Δημοτικό Συμβούλιο, το οποίο με τις ψήφους της πλειοψηφίας και του κ. Σοφρά, πήρε μία αδιανόητη απόφαση.

Ενημερώνουμε τους πολίτες ότι δεν πάμε σπίτι μας όπως κάποιοι θα ήθελαν. Δημιουργούμε την «Επιτροπή Πολιτών για την ανάδειξη των Αρχαιολογικών χώρων της Σαλαμίνας», η οποία συνεχίζει το έργο της καταργημένης Διαπαραταξιακής Επιτροπής, με στόχο το παγκόσμιο ιστορικό γεγονός της Ναυμαχίας της Σαλαμίνας, να αναδειχθεί και να αποτελέσει τεράστια πηγή τουριστικής ανάπτυξης για το νησί.  Συνεχίζουμε να ακολουθούμε τις οδηγίες του κ. Γεραπετρίτη τον οποίο στο εξής θα αμείβουμε με δικούς μας πόρους.  Ήδη δώσαμε εντολή να προχωρήσει το εξώδικο για την μη εγκατάσταση των πλωτών δεξαμενών στην Ψυτάλλεια, το οποίο υπογράφουν και Σύμβουλοι της μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου.

Καλούμε τους πολίτες να συστρατευτούν μαζί μας για την ανάκτηση και αξιοποίηση του αρχαιολογικού πλούτου του νησιού , βάσει της νομιμότητας. 

 «ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗ, ΤΟΛΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ»  η σύγκρουση με όσους παρανομούν και όσους καλύπτουν ή ανέχονται την παρανομία.

 Σύντομα θα ανακοινώσουμε ημερομηνία Συνέντευξης τύπου

Επιτροπή Πολιτών για την ανάδειξη των Αρχαιολογικών χώρων της Σαλαμίνας

25 σχόλια:

 1. Ανώνυμος18/2/17 20:39

  Αυτή είναι η Ρούλα με τα καθαρά χέρια;;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος18/2/17 21:20

  Φανταστείτε τα πόδια πόσο μαύρα είναι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος18/2/17 23:53

   Κοκινίδη, μη ξεχάσεις να μας ανακοινώσεις την ημερομηνία Συνέντευξης τύπου για να πάρω μία καβάθα γιαούρτι από τον Κουλούρη.

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος19/2/17 16:23

   Δεν μας λες εσύ πρώτα την ημερομηνία που σας στάζουν το νταμαρόλαδο; Μην έχεις πρεμούρα για την επιτροπή. Αυτή δεν έχει κανένα βαρίδι που να λέγεται υποταγή στο σουλτάνο.

   Διαγραφή
 3. Ανώνυμος18/2/17 23:40

  Ψεύτες και απατεώνες, άρρωστα ανθρωπάκια. Η Δήμαρχος έφτιαξε την επιτροπή, η Δήμαρχος τους έβαλε μέσα και η Δήμαρχος τους πέταξε έξω γιατί μερικοί από αυτούς αποδείχθηκαν φίδι στον κόρφο της. Το μόνο που ήξεραν και ζητούσαν ήταν να στέλνει η Δήμαρχος εξώδικα προσωπικά κατά Υπουργών και όλων των αξιωματούχων του Κράτους και να τους απειλεί με μηνύσεις και αγωγές. Αν είναι δυνατόν!! Ευτυχώς που η Δήμαρχος είχε σώας τας φρένας και πέταγε τα εξώδικα των άρρωστων στο κάλαθο των αχρήστων.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος19/2/17 09:45

   Ρε γαϊδούρια ξεσαμάρωτα, βρεθήκανε δύο άνθρωποι και σώσανε την Κυνόσουρα και για ευχαριστώ τους διαγράψατε. Και τι νομίζεις ρε κόπανε ότι τους έκανες χάρη που τους έβαλες στην επιτροπή; Χωρίς κέρδος κέρατα, τρέξανε οι άνθρωποι και σας κάνανε το πιο μεγάλο δώρο το οποίο καρπώθηκε η άχρηστη, αλλά δεν ξέρει ούτε να το εκμεταλλευτεί. Βρέθηκε ξαφνικά με την Κυνόσουρα στα χέρια αλλά δεν ξέρει τι να την κάνει. Χρυσάφι πιάνετε σκουπίδια γίνεται.
   Ουστ λαμόγια.

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος19/2/17 22:04

   Ανώνυμος19/2/17 18:26
   Ρε άρρωστε, μάθε ότι χωρίς τη Δήμαρχο παρούσα σε όλες τις συναντήσεις, τις συσκέψεις και τις συναθροίσεις καμία Κυνόσουρα δεν θα κερδιζόταν. Και από πότε ρε βλάκα η εθελοντική εργασία στο Δήμο που αμοίβεται από την τσέπη της Δημάρχου, είναι εκμετάλλευση; Οι αμοιβές σας κιτρινίδη είναι από τα κλεμένα του Δήμου - από το υστέρημα των δημοτών, δώστε τα πίσω για να μην πάτε για κλεπταποδοχή, λαμόγια.


   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος19/2/17 22:51

   Ναι ρε 22:04 είδαμε τη Δήμαρχο τόσα χρόνια τι έκανε, ένα μεγάλο μηδέν. Τίποτα, νούλα.

   Πάντως για γλάστρα στις συναντήσεις καλή ήταν. Ούτε κιχ δεν έβγαλε λένε οι κακές γλώσσες.

   Ποιος αμείβεται από την τσέπη της Δημάρχου ρε αλήτη;;;;

   Ποιος θα πάει για κλεπταποδοχή κοίτα λίγο στον καθρέφτη και θα δεις.

   Τα ψέματα τελείωσαν λαμόγια.

   Διαγραφή
 4. Ανώνυμος18/2/17 23:47

  Ρε παλιο απατεώνες γι'αυτό την σταμάτησε την επιτροπή που γράφετε??
  Γιατι δεν γράφετε οτι τους σταμάτησε γιατι πηγαν και εστειλαν εξώδικα δίχως να γνωριζει η δήμαρχος??
  Ρε παλιο τομαρια ψεύτες
  Οταν ο Σπύρος ο πρ δήμαρχος τους τα έχωσε γιαυτο το θεμα γιατι ο καραφλός σπυράκης βγηκε εξω και ο Κοκκινάκης ηταν με το κεφαλι κάτω και δεν εβγαλε κιχ ???
  Γιατι ρε λαμογια δεν λετε οτι η διαπαραταξιακή δεν μπορει να κανει ενέργειες στα υπουργεία παρα μετα την γνωμοδότηση της επιτροπής ελέγχου
  Υα εξετάζουν στον δημο και ανάλογα πράττουν.
  Ρε ψευυες γκεμπελισκοι αυτο που εγινε με την κόσκο
  Απο δράση της δημάρχου μαζι με τον δερτουζο δεν εγινε???
  ΣΑΕ μάθαμε ρε ψεύτες...
  Ους απο εδω νούμερα του 20ευρου!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος19/2/17 10:19

   Ο Πίπης είναι αστεία περίπτωση, αμάρτησε για το παιδί του, ξεπληρώνει συμβόλαια, ναι σε όλα. Να μας πει ο Πίπης τι υπόγραψε η επιτροπή χωρίς να το ξέρει η Δήμαρχος. Ένα εξώδικο υπόγραψαν οι άνθρωποι σαν πολίτες όχι σαν διαπαραταξιακή.
   Ο Πίπης να μη λέει μπαρούφες και να μην ξεπληρώνει συμβόλαια...

   Διαγραφή
 5. Ανώνυμος19/2/17 00:53

  Για ποιο Σπύρο μιλάς; Τον Σοφρά; Αυτός που δυστυχώς έκανε και τον Δήμαρχο και πλέον έγινε ρεζίλι με την στάση του; Αυτός που ότι λέει η Ρούλα λέει ΝΑΙ μόνο και μόνο γιατί βόλεψε το παιδί του στο Δήμο; Όσον αφορά για την Δήμαρχο πρέπει να μάθει ότι εάν δεν σπάσει αυγά ομελέτα δεν κάνει. Το δυστύχημα για αυτή είναι ότι δεν ξέρει να σπάσει αυγά. Όταν τους παράνομους που έχουν κάνει του κόσμου τις αυθαιρεσίες φοβάται να καταγγείλει, όταν αυτούς που έχουν την ευθύνη να επιβάλουν την νομιμότητα φοβάται να συγκρουσθεί , τότε η Κυνόσουρα θα παραμένει χαβούζα. Μπράβο στην Επιτροπή που συνεχίζει . μπράβο στην Επιτροπή που κάνει το εξώδικο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ανώνυμος19/2/17 13:26

  Αίσχος έκανε επιτροπές με την ελπίδα ότι αυτές δεν θα κάνουν τίποτα και να τις έχει ως άλλοθι όταν θα της ζητούσαν τα ρέστα για τις ευθύνες της. Έκανε το λάθος και έβαλε έντιμους δημότες χωρίς να λογαριάζει ότι αυτοί θα δουλέψουν πραγματικά για το καλό του τόπου. Μόλις στριμώχτηκε άρχισε να εξαργυρώνει τις επιταγές των αφεντικών της και να διαλύει τις επιτροπές. Ειδικά του λατομείου μετά την συνάντηση της με τον νταμαρά σταμάτησε να δέχεται τα μέλη της επιτροπής.
  Όποιο ξαναψηφίσει την επόμενη φορά την μανάρα είναι συνένοχος στην καταστροφή του νησιού μας και στην υποβάθμιση της κληρονομιάς που θα αφήσει στα παιδιά του. Ρίξτε εδώ και τώρα την μανάρα όσοι την υποστηρίζετε. Το έχετε υποχρέωση απέναντι στην ιστορία του νησιού μας. Αν σέβεστε τον εαυτό σας και τους ανθρώπους που σας ψήφισαν για μία καλύτερη Σαλαμίνα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος19/2/17 13:49

   Κοντεύει ο καιρός που θα ξεμυτίσουν τα πρόβατα του Μηνά για ψήφους. Εκεί να δεις γλέντια.
   Όλα εδώ πληρώνονται, ο λαός δεν ξεχνά.

   Διαγραφή
 7. Ανώνυμος19/2/17 15:02

  Ο λαός δεν ξεχνά τι έχει πληρώσει σε ΔΕΗ μετά τις αυξήσεις που έκανε η μαντάμ εξ αραπιάς. Ο λαός δεν ξεχνά την στάση της στο κλέψιμο των αδρανών υλικών από το νταμάρι. Ο λαός δεν ξεχνά το ξεπούλημα της ιστορίας του νησιού μας για χάρη του μαχαραγιά εξ ανατολής ορμώμενου κοντοπίθαρου κοινώς νάνου. Ο λαός δεν ξεχνά τις υποσχέσεις για το ηλεκτρονικό εισιτήριο στα φέρρυ. Ο λαός δεν ξεχνά για την έλλειψη καθαριότητας στο νησί. Ο λαός πολλά δεν ξεχνά. Ουτε καν τι έλεγαν τότε για το αυτοκίνητο που μετακινούταν τόσο ο τσάβες όσο και ο κουτσιλέος. Σήμερα τι κάνουν οι αντικαταστάτες τους; Πάνε με τα πόδια; Με την συγκοινωνία; Με το αυτοκίνητό τους μήπως; Να πάνε στα σπίτια τους και οι άνεργοι στο ταμείο ανεργίας που είδαν τον δήμο ως προσωπικό βόλεμα και εκμεταλλεύονται το αξίωμα που τους έδωσε με την ψήφο του προκειμένου να υπηρετήσουν το δημόσιο συμφέρον ο κόσμος της Σαλαμίνας. Α να χαθείτε παρτάκηδες. Καλύτερα άνεργος και αξιοπρεπής παρά γιουσουφάκι στον σουλτάνο και χωρίς αξιοπρέπεια. Να σας χαίρονται τα παιδιά σας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Ανώνυμος19/2/17 18:59

  Το λάθος της Δημάρχου ήταν ότι έβαλε κολοβά φίδια στην επιτροπή που δουλεύανε ύπουλα και κρυφά πίσω από την πλάτη της με σκοπό να την παρασύρουν σε ανόητες πράξεις και επικίνδυνες ενέργειες που θα ήταν καταστρεπτικές τόσο για την ίδια ως πολιτικό πρόσωπο όσο και για το Δήμο. Η πολιτική κε κοκινίδη δεν ασκείται με απειλές, εξώδικα, μηνύσεις και αγωγές εναντίον των αξιωματούχων του Κράτους όπως θέλετε και εισηγείστε εσείς. Ασκείται με σωστή ενημέρωση, συζήτηση, σύνεση κι εγκράτεια όπως έγινε και με το ΤΑΙΠΕΔ και είχαμε το καλό αποτέλεσμα. Ασκείται και με προσφυγή στη δικαιοσύνη για τα όποια δικαιώματα αμφισβητούνται όπως έγινε και με την Ρεβυθούσα που όπως ανακοίνωσε η Δήμαρχος μας δικαίωσε το Εφετείο και πλέον αυτή ανήκει στα διοικητικά όρια του Δήμου μας. Αυτή είναι η άποψη της Δημάρχου όπως η ίδια την εξέφρασε στο δημοτικό συμβούλιο και αυτό σας έλεγε. Αν εσύ και κανά δυό άλλοι δεν συμφωνούσατε, από ευθυξία και μόνο έπρεπε να παραιτηθείτε πράγμα που δεν κάνατε. Καβαλήσατε το καλάμι και νομίζατε ότι θα συνδιοικήσετε το Δήμο. Φτιάξατε ομαδούλα μέσα στην επιτροπή και σφετεριστήκατε με τον πιό επαίσχυντο τρόπο και εν αγνοία της Δημάρχου την ιδιότητα του μέλους που σας έδωσε η Δήμαρχος για να κάνετε τα άνομα παιγνίδια σας. Άκουσα ότι στέλνατε έγγραφα οπουδήποτε υπογράφοντας ως διαπαραταξιακή επιτροπή του Δήμου εν αγνοία της προέδρου της επιτροπής που είναι η Δήμαρχος, εκθέτοντας το Δήμο και τη Δήμαρχο φυσικά. Το πόσα αρπάξατε από τα αφεντικά σας για να (υπο)σκάψετε το λάκο της Δημάρχου δεν θα το μάθουμε ποτέ ίσως. Ένα όμως να ξέρεις, αυτά είναι κλεμμένα από το υστέρημα των δημοτών. Φάτα αλλά στο στομάχι θα σου καθίσουν, ελεεινό υποκείμενο που συμπεριφέρεσαι σαν τον τελευταίο αλήτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος19/2/17 22:39

   Το λάθος της Δημάρχου είναι ότι έβαλε δραστήρια και τίμια άτομα στις Επιτροπές και δε συμβιβάστηκαν με τους παράνομους και τα μεγάλα συμφέροντα. Τις επιτροπές τις ήθελε για κάλυψη ότι δήθεν κάτι κάνει αλλά από πίσω ήθελε να έχει ελεύθερο πεδίο δράσης ο παραθεσμικός. Δυστυχώς Ρούλα οι άνθρωποι αυτοί δούλεψαν και έδειξαν πόσο ανίκανη και πόσο συμβιβασμένη είσαι.. Φάνηκε η απραξία σου, η συνθηκολόγηση, η συμπόρευση με την παρανομία. Νόμισες ότι θα βαρεθούν και θα φύγουν, αλλά έμειναν δείχνοντας ότι χαϊδεύεις τους παράνομους. Συνέχισες να τους απαξιώνεις, να τους κατηγορείς και να τους συκοφαντείς μήπως τα βροντήξουν και φύγουν. Δεν σου έκαναν το χατίρι, δεν κιότεψαν, δε φοβήθηκαν, δεν συνθηκολόγησαν, δεν την κοπάνησαν. Βγήκαν στη φόρα οι μυστικές συναντήσεις με το νταμαρά, τα χαϊδολογήματα των ελεγκτικών μηχανισμών, η απραξία απέναντι στους παράνομους και τους διαπλεκόμενους. Νόμισες ότι έχεις να κάνεις με παιδάκια αλλά έπεσες έξω. Τώρα είσαι υπόλογη.
   Κρατήσου έχουμε θάλασσα έξω..

   Διαγραφή
 9. Ανώνυμος19/2/17 19:01

  Επικεφαλής παράταξης παραπέμπεται με ΟΜΟΦΩΝΗ Απόφαση Ανακριτή και Εισαγγελέα για κακούργημα που επισύρει ποινή φυλάκισης 10 χρόνια με διαδικασία fast track, κι έπεται συνέχεια και για άλλους. Ανεμομαζώματα-διαολοσκορπίσματα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Ανώνυμος19/2/17 22:05

  Ανώνυμος19/2/17 20:02
  Ήμουν στο δημοτικό συμβούλιο και τους άκουσα όλους. Εκείνο που έχω να πω είναι ότι αν εγώ ήμουν στη θέση της Δημάρχου, δεν θα τους έδιωχνα απλά, θα τους πετούσα από το παράθυρο για όσα κάνανε πίσω από τη πλάτη της και για όσα επαίσχυντα γράφανε στην επιστολή τους. Ελεεινοί και ψεύτες, δεν είχαν ούτε την ευθιξία να παραιτηθούν. Καταπέλτης η Δήμαρχος τους … ξεγύμνωσε. Πολύ ορθά έπραξε το Δημοτικό Συμβούλιο και τους έστειλε από κει που ΄ρθαν και πολύ καλά τους τα ΄πε και ο πρ.Δήμαρχος κ.Σοφράς. Είναι αυτό που λένε "δώσε αέρα στο χοριάτη, να σ΄ανέβει στο κρεβάτι".
  Προς γνώση και συμμόρφωση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος19/2/17 22:58

   Σιγά ρε νταή, τις μαγκιές σου στους υποτακτικούς σου.
   Σας ξεστραβώσανε που δεν ξέρατε την τρύφλα σας, σώσανε την Κυνόσουρα και τους διώξατε.
   Γιατί ρε κοπρίτες; Σας πέφτει λίγη η Κυνόσουρα;

   Διαγραφή
 11. Ανώνυμος20/2/17 10:22

  Στον ανώνυμο "κύριο" 19/2/17 22:04
  που λέει

  Και από πότε ρε βλάκα η εθελοντική εργασία στο Δήμο που αμοίβεται από την τσέπη της Δημάρχου, είναι εκμετάλλευση; Οι αμοιβές σας κιτρινίδη είναι από τα κλεμένα του Δήμου - από το υστέρημα των δημοτών, δώστε τα πίσω για να μην πάτε για κλεπταποδοχή, λαμόγια.

  Απαντάω επώνυμα ότι ουδέποτε η Δήμαρχος έδωσε έστω ένα ευρώ στα μέλη της επιτροπής.
  Απαντάω επώνυμα ότι ουδέποτε κανείς μας έδωσε χρήματα.
  Όποιος έχει αντίρρηση να βγει να το καταγγείλει.
  Θα περίμενα η Δήμαρχος που ξέρει τι τρέξιμο και τι έξοδα κάναμε, να έχει το θάρρος να καταδικάσει τέτοια κατάπτυστα δημοσιεύματα. Είναι θέμα στοιχειώδους εντιμότητας και ειλικρίνειας.
  Είμαι σίγουρος ότι δεν θα το κάνει γιατί δεν είναι η Ρούλα που ήξερα.
  Μας απογοήτευσες Ρούλα αλλά θα σε πληρώσουμε με το ίδιο ακριβώς νόμισμα..

  Γ. Κοκκινίδης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος20/2/17 14:42

   Ρε κανάς μπόγιας να του βάλει το ζουρλομανδύα;

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος20/2/17 16:28

   σας ξεβράκωσε νταμαρόπουλα

   Διαγραφή
 12. Ανώνυμος20/2/17 22:33

  Εγώ αυτή τη Ρούλα δεν την ξέρω αλλά μου κάνει εντύπωση που διώχνει Επιτροπές που απαρτίζονται από τόοοοοσο τίμιους που τρέχουν με δικά τους έξοδα και χωρίς κανένα συμφέρον για τη Σαλαμίνα. Ωραίο νησάκι είναι βέβαια, δε λέω, λιόλουστο... Αλλά ούτε ένας Μητσοτάκης δε μένει εκεί βρε παιδί μου... Ούτε ένας Κόκαλης... Και που επίσης (η Ρούλα) δε γουστάρει Κινέζους που επίσης θέλουν να επενδύσουν σεβαστά ποσά για την ανάδειξη των αρχαιοτήτων της Σαλαμίνας. Και πάλι χωρίς να έχουν κανένα Κινεζικό συμφέρον. Και που θέλουν να επενδύσουν μόνο και μόνο επειδή η Σαλαμίνα είναι πασίγνωστη στην Κίνα. Απορώ, τόσο χαζοί είναι αυτοί που την έβγαλαν αυτήν την κυρία Δήμαρχο? Που κάνει τόσο λάθος επιλογές ?? Και, τέλος πάντων, με τι νόμισμα ακριβώς πληρώνεται η Ρούλα??

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος21/2/17 02:17

   Αφού δεν την ξέρεις, κάνε μια βόλτα στη Σαλαμίνα για να σου πουν ποιά είναι και γιατί ενώ ο συνδυασμός της έχασε βγάλανε αυτήν για Δήμαρχο.
   Αξίζει τον κόπο και τότε θα γίνεις κι εσύ ένθερμος υποστηρικτής της.

   Διαγραφή
 13. Ανώνυμος22/2/17 02:39

  Τι να την κάνω τη βόλτα? Τσαμπέ εργασία και τσαμπέ χρήματα δεν προσφέρονται τη σήμερον ημέρα. Κοινός νους. Υπάρχουν πραγματάκια (ή πραγματάρες) από πίσω. Απορώ πως δεν το βλέπουν όσοι βρίζουν τη Δήμαρχο !!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Tο salamina.press δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.