Α΄ Φάση Περιφερειακού Πρωταθλήματος Αθηνών Laser 4,7 2017

Ολοκληρώθηκε η  Α΄ Φάση του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Αθηνών Laser 4,7  2017 που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Βουρκαρίου Σαλαμίνας (ΝΟΒΣ), το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Φεβρουαρίου 2017 στον κόλπο της Σαλαμίνας, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.

-->


            Συμμετείχαν 18 Ναυτικοί Όμιλοι από την Περιφέρεια Αθηνών, με 77 Αθλητές. Έγιναν τρεις από τις προγραμματισμένες ιστιοδρομίες, καθώς η άπνοια και οι ασθενείς άνεμοι που επικράτησαν το διήμερο στην περιοχή, δεν επέτρεψαν την διενέργεια περισσοτέρων ιστιοδρομιών. Παραβρέθηκαν στον χώρο του ΝΟΒΣ ο Πρόεδρος του Δημ. Λιμ. Ταμείου Σαλαμίνος κ. Ι. Λένης και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Σαλαμίνος κ. Μ. Κορρός.


Μετά το τέλος των ιστιοδρομιών, έγινε η απονομή των επάθλων στους νικητές, στις Εγκαταστάσεις του ΝΟΒΣ στο Λιμάνι της Σαλαμίνας, παρουσία του Προέδρου κ. Αντώνη Δημητρακόπουλου, της Αντιπροέδρου κας Νίκης Αναστασίου και του Γενικού Γραμματέα κ. Απόστολου Παπαθανασίου της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.

                        Τα αποτελέσματα ανά κατηγορία είναι:
A/A
ΑΘΛΗΤΗΣ
Ν. ΟΜΙΛΟΣ
1
Σχινάς Αλέξανδρος
Ι. Ο. ΠΕΙΡΑΙΩΣ
2
Γκιώνης Νικόλαος
Ν. Α. Ο. ΒΟΥΛΑΣ
3
Μαργαριτίδης Παύλος
Ν. Ο. ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ

A/A
ΑΘΛΗΤΡΙΑ
Ν. ΟΜΙΛΟΣ
1
Νικολάου Άννα
Ν. Ο. ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ
2
Καλατζή Αλίκη
Ν. Ο. ΑΙΓΙΝΑΣ
3
Νικολάκη Κατερίνα
Ν. Ο. ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ