Σε κατάσταση ΑΜΟΚ ο 16χρονος που πυροβόλησε 13χρονο με καραμπίνα- ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ Τατιάνα Live (βίντεο)


Ένας 13χρονος τραυματίστηκε σοβαρά, όπως σας έχει ενημερώσει το star.gr, όταν εκπυρσοκρότησε η καραμπίνα του πατέρα του 16χρονου φίλου του στη Σαλαμίνα. Ο νεαρός μεταφέρθηκε αμέσως στη "ΜΕΘ" του νοσοκομείου Παίδων, ενώ υποβλήθηκε σε επέμβαση που, σύμφωνα με πληροφορίες του Star, διήρκεσε 6 ώρες, από τις 9 μ.μ μέχρι τις 3 π.μ.

Με τον 16χρονο ήταν πολύ καλοί φίλοι κι έκαναν παρέα. Δυο νεαρά παιδιά από την παρέα του 16χρονου, μίλησαν στην εκπομπή «Τατιάνα Live», αποκαλύπτοντας τι πραγματικά συνέβη το βράδυ του Σαββάτου στο σπίτι που έπαιζαν με την καραμπίνα τα δυο νεαρά παιδιά.

-->


Η μητέρα του 16χρονου αποκάλυψε στον φίλο του γιου της, τον Γιώργο, ότι ο γιος της παρακαλούσε τους φίλους του να αφήσουν την καραμπίνα του πατέρα του και να μην την πειράζουν. Φοβόταν μήπως ο πατέρας γυρνούσε στο σπίτι και τους έβλεπε. Την ώρα που πήγε να την πάρει, του έπεσε από τα χέρια. Τότε το όπλο εκπυρσοκρότησε, τραυματίζοντας τον 13χρονο. Ο 16χρονος είδε τον φίλο του αιμόφυρτο, κάλεσε το ασθενοφόρο και, σήμερα, δηλώνει συντετριμμένος. Ήταν συνέχεια μαζί, μιλούσαν, πήγαιναν πολλές βόλτες... Πλέον είναι σε αμόκ και δεν ξέρει τι να κάνει. Δεν μιλάει στους φίλους του, ούτε βγαίνει έξω.

Μια κοπέλα από την παρέα του 16χρονου, η Μαρία, συμμαθήτριά του, υποστηρίζει ότι ο νεαρός σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να εξελιχθεί έτσι η υπόθεση με τον 13χρονο φίλο του, γιατί είναι καλό παιδί. «Ευελπιστώ το άλλο παιδάκι να είναι καλά» λέει η Μαρία.

Το απόγευμα του Σαββάτου, λίγο πριν το δραματικό περιστατικό, η Μαρία είχε δει και τα δυο αγόρια στην πλατεία να κάθονται μαζί, πίνοντας αναψυκτικά. Γελούσαν, έπαιζαν και φαίνονταν μια χαρά. «Μετά έφυγαν και την επόμενη μέρα έμαθα τι είχε συμβεί».

Τα δυο αγόρια έκαναν παρέα πολύ συχνά, ειδικά το καλοκαίρι.

Από βίαιο οικογενειακό περιβάλλον ο 16χρονος


Ο 16χρονος δεν έχει αποκαλύψει ακόμα πώς βρέθηκε το μοιραίο όπλο στα χέρια της παρέας του. Ο φίλος του ο Γιώργος υποστηρίζει ότι το λάθος είναι του πατέρα του 16χρονου, που δεν είχε ενημερώσει ότι η καραμπίνα είναι γεμάτη.

Στο σπίτι και την οικογένεια του 16χρονου, όπως έγινε γνωστό, υπήρξαν περιστατικά βίας στο παρελθόν. «Όλοι εδώ στη Σαλαμίνα γνωρίζουν ότι ο πατέρας του έχει κάνει πολλά πράγματα στην οικογένεια, στη μητέρα και στα αδέρφια του» υποστηρίζει ο Γιώργος. «Είχε απαγάγει τον μικρό, τον είχε κλείσει σπίτι, τον απείλησε ότι θα τον σκοτώσει για να γυρίσει η γυναίκα του πίσω… Είχε κάνει πάρα πολλά!».

«Ο άνδρας αυτός έχει ξανακάνει αντίστοιχα πράγματα στο παρελθόν. Έχει χτυπήσει άσχημα τη γυναίκα του και τα παιδιά του. Εκείνοι εξαφανίστηκαν μέσα σ΄ ένα βράδυ, προσπάθησαν, μάλιστα, να κρύψουν την ταυτότητά τους για να μην τους βρει» συνεχίζει ο Γιώργος.

Τα λεγόμενα του νεαρού έχουν αποδειχθεί κι από το 1ο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πειραιώς, το οποίο καταδίκασε τον πατέρα σε 4 χρόνια και 4 μήνες φυλάκιση, για τα παραπάνω.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ


Πηγή