Η Δήμαρχος Σαλαμίνας καλωσόρισε την άνοιξη μαζί με τους μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου

Η Δήμαρχος Σαλαμίνας κα Ρούλα Νάννου καλωσόρισε την άνοιξη  μαζί με τους μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου. Όπως έγραψε στο προσωπικό της λογαριασμό στο facebook:


--> "Καλώς ορίζουμε την επίσημη πρώτη μέρα της `Ανοιξης μαζί με τα παιδιά !...Εκείνα γίνονται συνεργάτες μας και καλωπίζουμε μαζί την πόλη μας.
Ο Δήμος μας στα πλαίσια των πολιτιστικών του δραστηριοτήτων ξεκίνησε την δράση με αντικείμενο τον καλλωπισμό των δημοτικών πλατειών με την εθελοντική συμμετοχή των μαθητών των Δημοτικών Σχολείων.




Ο καλωπισμός με άνθη και η δεντροφύτευση έξω από το Κέντρο Νεότητας από τους μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου, με την ευγενική συμμετοχή των δασκάλων , του συλλόγου γονέων , του Αντιδημάρχου πρασίνου και καθαριότητας και του προέδρου και του αντιπροέδρου του ΑΚΟΙΠΟΠ, την διευθύντρια της Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού, την Προϊσταμένη του Τμήματος Παιδείας - Δια βίου Μάθησης καθώς και άλλων παραγόντων είναι γεγονός.
Ο αντιδήμαρχος Παιδείας & Πολιτισμού κος Κ. Μαριδάκης κι εγώ , θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και να αναφερθούμε ιδιαίτερα στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση του Νομού Αττικής και στο Βοτανικό κήπο για την ευγενική δωρεά δενδρυλλίων, όπως και τον Διευθυντή της Εθνικής Τράπεζας για την δωρεά ανθέων."