Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2017

5η Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνος

Έχω την τιμή, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67, του Ν. 3852/2010, να σας καλέσω σε Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνος, την 27 ην Μαρτίου 2017, ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ και ώρα 17:00. στο Δημοτικό Κατάστημα, για συζήτηση στα παρακάτω θέματα :

-->
 1.- Έγκριση σύναψης και όρων τροποποίησης – παράτασης Προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Αττικής και Δήμου Σαλαμίνας για το έργο: « Συντήρηση Επαρχιακού και Λοιπού οδικού Δικτύου Σαλαμίνας» και εξουσιοδότηση της Δημάρχου Σαλαμίνας , για την υπογραφή της.

 2.- Έγκριση σύναψης και όρων τροποποίησης – παράτασης Προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Αττικής και Δήμου Σαλαμίνας για το έργο: (παροχή υπηρεσία) « Εργασίες αποκατάστασης βλαβών στο Δίκτυο Σατερλί-Κανάκια στον Δήμο Σαλαμίνας » και εξουσιοδότηση της Δημάρχου Σαλαμίνας, για την υπογραφή της.

 3.- Έγκριση χορήγησης Δικαιώματος Διέλευσης - Άδεια Εκτέλεσης Εργασιών του Παρόχου «COSMOTE – OTE A.E.»

 4.- Ρύθμιση του χρεωστικού υπολοίπου του Δήμου Σαλαμίνας

 5.- Ορισμός τακτικών & αναπληρωματικών μελών του Ν.Π.Δ.Δ., με την επωνυμία :«ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ», εκλογή Προέδρου, Αντιπροέδρου και καθορισμός θητείας Δ.Σ.

 6.- Ορισμός τακτικών & αναπληρωματικών μελών του Ν.Π.Δ.Δ., με την επωνυμία : «ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ», εκλογή Προέδρου, Αντιπροέδρου και καθορισμός θητείας Δ.Σ.

 7.- Ορισμός τακτικών & αναπληρωματικών μελών του Ν.Π.Δ.Δ., με την επωνυμία : «Α.ΚΟΙ.ΠΟ.Π» - Νομικό Πρόσωπο Δ.Δ. Άθλησης Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας Δήμου Σαλαμίνας & εκλογή Προέδρου, Αντιπροέδρου και καθορισμός θητείας Δ.Σ.

 8.- Ορισμός τακτικών & αναπληρωματικών μελών Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, εκλογή Προέδρου, Αντιπροέδρου και καθορισμός της θητείας του Δ.Σ.

 9.- Καθορισμός εξόδων παράστασης Προέδρου & Αντιπροέδρου Διοικητικού Συμβουλίου Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σαλαμίνας για το έτος 2017.

 10.-΄Εγκριση Προϋπολογισμού Ειδικού Αναγνωρισμένου Φιλανθρωπικού Σωματείου (Ν.Π.Ι.Δ.) « Συλλόγου Γονέων φίλων ΑΜΕΑ Σαλαμίνας» , σύμφωνα με τα οριζόμενα στο εδάφιο ΙΙ παρ. 3Β του άρθρου 94 του Ν. 3852/2010 Πρόγραμμα Καλλικράτης.

 11.- Έγκριση μελέτης που αφορά « Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις του έργου Κατασκευή συλλεκτηρίων ομβρίων στην περιοχή Σαλαμίνας επί της οδού Κ. Καραμανλή στην Σαλαμίνα.

 12.- Έγκριση τοποθέτησης προστατευτικών εμποδίων επί του πεζοδρομίου στη συμβολή των οδών Θέμιδος και Αγίας Βαρβάρας στα Παλούκια του Δήμου Σαλαμίνας.

 13.- Έγκριση μελέτης προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στη Δ. Κ. Σεληνίων επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου για το έργο: <Κατασκευή δικτύου αποχέτευσης στους οικισμούς Αμπελάκια & Σελήνια του Δήμου Σαλαμίνας.

 14.- Έγκριση μελέτης προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στη Δ. Κ. Σεληνίων επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως για το έργο: <Κατασκευή δικτύου αποχέτευσης στους οικισμούς Αμπελάκια & Σελήνια του Δήμου Σαλαμίνας.

 15.- Συγκρότηση Πρωτοβάθμιου Συμβουλίου Επιθεώρησης χώρων Ψυχαγωγικών Δραστηριοτήτων για το έτος 2017.

 16.- Μεταφορά τόπου λειτουργίας της Λαϊκής Αγοράς στην Δ.Κ. Αμπελακίων.

 17.- Συζήτηση του θέματος που αφορά την επαναχάραξη αιγιαλού στην περιοχή της Ψιλής Άμμου κατόπιν αιτήματος των μελών του Συλλόγου « Η ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ». 

18.- Αποδοχή προσωρινής (5/μηνης) παραχώρησης οχήματος του Δήμου Πειραιά στον Δήμο Σαλαμίνας για την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών της καθαριότητας του Δήμου.

 19.- Έγκριση μελέτης για προμήθεια ανταλλακτικών σωλήνων ύδρευσης για την συντήρηση του Δημοτικού Δικτύου Ύδρευσης και καθορισμός τρόπου δημοπράτησης.

 20.- Έγκριση του 4ου Τακτοποιητικού Α.Π.Ε. του έργου: Κατασκευή εξωτερικών διακλαδώσεων .

 21.- Αποδοχή δωρεάς ειδικού οχήματος μεταφοράς Α.Μ.Ε.Α., ιδιοκτησίας Περιφέρειας Αττικής , στο Δήμο Σαλαμίνας.


 H ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
 ΜΑΡΙΑ ΠΟΛΥΖΟΥ -ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗ

4 σχόλια:

 1. Ανώνυμος24/3/17 14:20

  Έγκριση μελέτης για προμήθεια ανταλλακτικών σωλήνων ύδρευσης για την συντήρηση του Δημοτικού Δικτύου Ύδρευσης και καθορισμός τρόπου δημοπράτησης.ΝΗΣΑΦΙ ΠΙΑ. ΕΛΕΟΣ ΟΣΑ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΟ ΧΑΛΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΔΡΕΥΣΗ ΔΕΝ ΤΟ ΣΩΝΕΤΑΙ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΒΘΑΛΜΑΠΑΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΙΣΕΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΧΡΥΣΑΦΙ. ΕΛΕΟΣ ΔΩΣΤΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΗΝ ΕΥΔΑΠ ΕΛΕΟΣ. ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος24/3/17 16:12

   Σύνελθε ρε άνθρωπε μου που το μυαλό σου το έχεις στο τάϊσμα; Και βέβαια πρέπει να δοθεί στην ΕΥΔΑΠ, άλλο που δεν θέλει η Δήμαρχος η οποία από την πρώτη στιγμή που είδε ακριβώς ποιό είναι το πρόβλημα αποφάσισε να το δώσει. Τώρα το μπαλάκι είναι στα χέρια της ΕΥΔΑΠ για να το παραλάβει. Μέχρι τότε όμως η συντήρηση ανήκει στο Δήμο και σωστά παίρνουν ανταλλακτικά για να επιδιορθώνουν τις ζημιές και να μη μείνει ο κόσμος χωρίς νερό.

   Διαγραφή
 2. Ανώνυμος24/3/17 18:42

  H ...ΠΡΟΕΔΡΟΣ ..... μουαχαχαχα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος24/3/17 22:11

  ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΕΧΘΕΣ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Η ΤΕΤΑΡΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ .ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ:α)ΕΞΟΔΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 12 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΑΠΟΥΤΣΙΝΟ β)ΕΛΕΙΜΜΑ 75 ΕΥΡΩ γ)ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΜΕΛΟΣ ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ δ)ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΗΝ ΕΛΕΓΧΤΙΚΗ ΛΟΓΩ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΔΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΠΑΜ ΟΤΙ Η ΕΝΩΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ! ΕΡΩΤΗΣΗ : ΠΟΙΟΣ ΜΑΖΕΥΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΦΕΡΕ ΤΑ ΜΑΙΜΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ !

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Tο salamina.press δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.